سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

برداشت بیش از یکصد­ تن جو از مزارع کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه

مدیر اداری واحد کرمانشاه از برداشت بیش از یکصد تن جو از مزارع کشاورزی مجتمع گاوداری و کشاورزی دانشگاه در سال زراعی جاری خبر داد.

lhdcNi31HXae

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه، مدیر اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه ابراز داشت: واحد کرمانشاه در سال ۱۳۹۴ اقدام به مکانیزه کردن ۲۸ هکتار از اراضی کشاورزی دیم خود بصورت قطره بارانی در مجتمع گاوداری و کشاورزی دانشگاه برای مصرف دام های گاوداری مجتمع واحد کرد.

بهزاد باقری در ادامه افزود: در کشت پاییزه جو سال زراعی جاری از ۲۷ هکتار کشت آبی مکانیزه و ۵ هکتار کشت دیم میزان بیش از یکصد تن محصول جو از مزارع برداشت و مورد مصرف مجتمع گاوداری قرار گرفت.

وی در خصوص ارزش محصولات برداشت شده از مزرعه گفت: با توجه به برداشت جو اعلام شده و علوفه ی خشک بسته بندی شده جهت مصرف گاوداری دانشگاه از این مزارع، ارزش این محصول بیش از یک میلیارد و دویست میلیون ریال می باشد.

باقری ضمن اشاره به تلاش همکاران مجتمع گاوداری و کشاورزی دانشگاه در خصوص خودکفایی تولید محصولات و صرفه جویی در هزینه ها از کشت دوباره ی زمین های مذکور بصورت ذرت علوفه ای بهاره خبر داد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه