سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه

معاون استاندار کرمانشاه:

تسهیل تجارت مرزی با اقلیم کردستان در اولویت است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه از آمادگی این استان برای انتقال تجربیات و دانش فنی در حوزه مدیریت بازارچه‌های مرزی به مسئولان اقلیم کردستان عراق خبر داد.

استانداری کرمانشاه
به گزارش خبرگزاری موج از کرمانشاه

،  بهرام سلیمانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه، روز یکشنبه در نشست مشترک با مدیر امور مرزهای پرویزخان، تیله‌کو و پشته استان گرمیان عراق، از آمادگی این استان برای انتقال تجربیات مدیریت بازارچه‌های مرزی به مسئولان اقلیم کردستان عراق خبر داد.

سلیمانی با گرامیداشت یاد مرحوم جلال طالبانی، روابط دیرینه ایران، به‌ویژه کرمانشاه، با اقلیم کردستان عراق را ریشه‌دار و فراتر از مرزهای جغرافیایی دانست. او افزود: «اشتراکات فرهنگی، تاریخی و زبانی مردم دو سوی مرز، بستر مناسبی برای توسعه همکاری‌های اقتصادی، آموزشی و حتی اجتماعی فراهم کرده است.»

وی با تأکید بر حذف موانع اداری و لجستیکی در تجارت مرزی گفت: تسهیل رفت‌وآمد و روان‌سازی ترانزیت کالا، به‌خصوص در حوزه حمل‌ونقل، می‌تواند موجب رشد صادرات، واردات و ایجاد اشتغال پایدار شود.

در این نشست که با حضور فرماندار قصرشیرین، فرمانده قرارگاه رمضان، مدیرکل امنیتی-انتظامی استانداری و جمعی از فرماندهان مرزبانی برگزار شد، بر توسعه زیرساخت‌های بازارچه‌های مرزی، ارتقای خدمات رفاهی رانندگان و تجار و بهبود وضعیت گمرکات تأکید شد.

عباس ریزه‌وندی، مدیر امور مرزهای گرمیان عراق، نیز از مهمان‌نوازی کرمانشاه قدردانی کرد و تعامل و گفت‌وگو را راهکار حل مشکلات مرزی دانست.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه