شنبه اول شهریور ادارات کرمانشاه تعطیل می‌شوند/ ۲۹ مرداد تا ۱۰ صبح ادارات فعال هستند

به منظور پایداری شبکه برق و صرفه‌جویی در مصرف انرژی، ساعات کاری ادارات، بانک‌ها و بیمه‌های کرمانشاه در روز چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ به ۶ تا ۱۰ صبح تغییر کرد و همه دستگاه‌ها به جز نهادهای خدمات‌رسان و امدادی روز شنبه اول شهریور تعطیل خواهند بود.

تعطیلی ادارات
به گزارش خبرگزاری موج از کرمانشاه

، جلیل بالایی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمانشاه  اعلام کرد: به پیشنهاد کمیته مدیریت بهینه انرژی استان و با موافقت استاندار، ساعات کاری ادارات، بانک‌ها و بیمه‌های کرمانشاه در روز چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ از ساعت ۶ تا ۱۰ صبح تعیین شده است. هدف این تصمیم، کمک به پایداری شبکه برق و کاهش قطعی برق مشترکان خانگی، تجاری و بخش تولید عنوان شده است.

بالایی افزود: به استثنای دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی، تمامی ادارات، بانک‌ها و بیمه‌های استان در روز شنبه اول شهریور تعطیل خواهند بود.

وی با اشاره به اهمیت صرفه‌جویی در مصرف انرژی، از شهروندان و کارکنان دستگاه‌های اجرایی خواست تا نهایت همکاری را در اجرای این تصمیم داشته باشند تا ضمن حفظ پایداری تامین برق، اختلالات احتمالی در زندگی روزمره و فعالیت‌های تولیدی به حداقل برسد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه