English

استاندار کرمانشاه خبر داد:

پیشرفت ۶۵ درصدی قطار شهری کرمانشاه و آغاز تأمین سوخت پاک از زباله

استاندار کرمانشاه با اعلام پیشرفت ۶۵درصدی قطار شهری گفت: واگن‌ها و برق در راه است و با راه‌اندازی آزمایشی سوخت جدید، کرمانشاه هم‌زمان رکورددار تحول حمل‌ونقل عمومی و پیشتاز تولید سوخت پاک از زباله‌های شهری شد.

پیشرفت ۶۵ درصدی قطار شهری کرمانشاه و آغاز تأمین سوخت پاک از زباله
به گزارش خبرنگار کرمانشاه خبرگزاری موج

، منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه  با اشاره به پیشرفت پروژه قطار شهری کرمانشاه گفت: فاز اول قطار شهری، در بخش سیویل و کارهای ساختمانی، تا امروز به ۶۵ درصد پیشرفت رسیده است و بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، این فاز در صورت تأمین برق و واگن توسط دولت، تا پایان امسال قابلیت راه‌اندازی  در فاز اول خواهد داشت.

وی در ادامه افزود: کرمانشاه جزو ۹ شهری است که نام آن برای تأمین واگن ثبت شده و دولت محترم تاکنون بخشی از هزینه را پرداخت کرده و قول داده‌اند در بحث تأمین واگن‌ها نیز همکاری لازم را داشته باشند. در فاز اول، سه واگن برای راه‌اندازی پیش‌بینی شده و پس از آن به تدریج تعداد واگن‌ها افزایش خواهد یافت.

وی درباره سوخت سبز جدید پروژه خاطرنشان کرد: امروز شاهد راه‌اندازی آزمایشی سوخت RDF با ظرفیت ۲۰ تن در روز بودیم که باید به ۱۲۰ تن در روز برسد. این پروژه مانند سایر پروژه‌های بزرگ، در مراحل اجرا برخی بخش‌هایش تکمیل خواهد شد و ما امیدواریم به زودی شاهد بهره‌برداری کامل باشیم.

وی افزود: چنان‌چه سوخت RDF به‌طور کامل تأمین شود، برخلاف مازوت به محیط زیست آسیب نمی‌رساند و سالم‌ترین سوخت برای محیط زیست است که در دنیا آزمایش شده است.

استاندار کرمانشاه همچنین اظهار کرد: در سفر رئیس‌جمهور محترم به استان، موفق شدیم ۲۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه قطار شهری اختصاص دهیم و مجموعه شهرداری متعهد شده‌اند فاز اول را تا پایان امسال به اتمام برسانند. قرارداد خرید واگن نیز با همکاری معاون وزیر کشور منعقد شده و امیدواریم هیچ مشکلی در تأمین واگن باقی نماند.

وی افزود: استان کرمانشاه به ویژه شهر کرمانشاه به عنوان پایلوت اجرای پروژه تولید سوخت از زباله (RDF) انتخاب شده که روند آزمایشی آن امروز آغاز شد و در صورت تکمیل، بخش اعظم سوخت مورد نیاز کارخانه سیمان نیز از طریق زباله تأمین خواهد شد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: به زودی شاهد نتایج ملموس این پروژه‌های مهم در استان باشیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه