سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

معاون عمرانی استاندار کرمانشاه:

تخصیص دو میلیون متر مکعب آب به منطقه آزاد قصرشیرین قطعی شد

معاون عمرانی استاندار کرمانشاه گفت: تاکنون دو میلیون متر مکعب آب به منطقه آزاد قصرشیرین تخصیص قطعی یافته است و تخصیص ۱۸ میلیون لیتر دیگر از محل سامانه گرمسیری، در سطح استان مصوب شده و برای تایید نهایی به شورای عالی آب کشور ارسال شده است.

معاون عمرانی استاندار کرمانشاه
به گزارش خبرگزاری موج از کرمانشاه

، طهماسب نجفی یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه در نشست کارگروه ویژه پیگیری پروژه های سد و شبکه های آبیاری و زهکشی در رودخانه های مرزی طرح گرمسیری که با حضور مدیران دستگاه‌های عضو برگزار شد؛ بیان کرد: منطقه آزاد تجاری و صنعتی قصرشیرین یکی از ظرفیت های ممتاز استان برای رونق اقتصادی و ایجاد فرصت های شغلی جدید است.

وی افزود: این مجموعه درخواست ۲۹ میلیون لیتر مکعب آب برای تامین دراز مدت ۱۵ ساله این مجموعه در فازهای مختلف داشته است که این درخواست در نشست های مختلف کارگروه با یک اهتمام ویژه مورد پیگیری قرار گرفت.

  معاون عمرانی استاندار کرمانشاه گفت: تاکنون دو میلیون متر مکعب آب به منطقه آزاد قصرشیرین تخصیص قطعی یافته است و تخصیص ۱۸ میلیون لیتر دیگر از محل سامانه گرمسیری در استان مصوب شده و برای تایید نهایی به شورای عالی آب کشور ارسال شده است.

وی ادامه داد: ۹ میلیون متر مکعب باقی مانده هم از طریق بازنگری در سهم آب صنعت سد تنگ حمام قرار است تامین شود.

نجفی ادامه داد: رودخانه‌ها و آب‌های سطحی یکی از منابع مهم برای کشاورزی هستند ولی حجم زیادی از این آب‌ها هدر می‌رود و باید تلاش کنیم با برنامه ریزی های مناسب، کشاورزان بتوانند از این منابع آبی برای کشت های متعارف استفاده کنند‌.

وی ادامه داد: در این نشست وضعیت آن دسته اراضی که پیش از اجرای طرح گرمسیری مجوز تخصیص استفاده از رودخانه را داشتند و اکنون تحت پوشش سامانه گرمسیری قرار گرفته اند؛ مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد تخصیص قبلی از رودخانه مجددا ارزیابی کارشناسی قرار گیرد و این منابع آبی در اختیار اراضی جدید قرار داده شود.

 معاون عمرانی استاندار ادامه داد: همچنین در این نشست مقرر شد شبکه آبیاری اراضی دشت قلعه شاهین و بشیوه پس از برداشت محصول توسط جهاد کشاورزی تا شهریورماه تکمیل و به کشاورزان تحویل شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه