سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

استاندار کرمانشاه:

طرح جامع منطقه آزاد قصرشیرین در اولویت قرار دارد

استاندار کرمانشاه گفت: طرح جامع منطقه آزاد قصرشیرین یکی از اولویت‌های اساسی دولت سیزدهم به شمار می‌رود و به‌طور جدی در حال پیگیری است.

استاندار کرمانشاه
به گزارش خبرگزاری موج

، منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه، در گفت‌وگویی با خبرنگار خبرگزاری موج به اهمیت طرح جامع منطقه آزاد تجاری صنعتی قصرشیرین اشاره کرد و گفت: این طرح یکی از اولویت‌های اساسی دولت سیزدهم به شمار می‌رود و به‌طور جدی در حال پیگیری است.

حبیبی افزود: بخش اعظمی از زیرساخت‌های مورد نیاز این منطقه در حال بررسی و آماده‌سازی است و مجوزهای لازم از نهادهای متولی از جمله گمرک و راهداری به‌صورت مستمر پیگیری می‌شود. این اقدامات به‌منظور تسهیل شرایط سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی انجام می‌شود.

استاندار کرمانشاه به موقعیت جغرافیایی ویژه قصرشیرین اشاره کرد و گفت: این منطقه به‌خاطر نزدیکی‌اش به اقلیم کردستان و دیگر مناطق عربی، پتانسیل بالایی برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی دارد و می‌تواند به‌عنوان یک هاب اقتصادی در غرب کشور مطرح شود.

وی همچنین بر اهمیت تبلیغات محیطی و معرفی ظرفیت‌های این منطقه تأکید کرد و گفت: باید توجه بیشتری به تبلیغات برده شود تا سرمایه‌گذاران بیشتری به این منطقه جذب شوند. طرح جامع منطقه آزاد قصرشیرین، می‌تواند به تحول اقتصادی منطقه کمک کرده و چالش‌های اشتغال را تا حدودی برطرف کند.

حبیبی در پایان خاطرنشان کرد: دولت و استانداری کرمانشاه با تمام امکانات در پی تحقق اهداف این طرح هستند و به‌زودی اقدامات لازم برای آماده‌سازی این منطقه آزاد به نتیجه خواهد رسید، تا قصرشیرین به عنوان نقطه‌ای کلیدی در توسعه اقتصادی استان شناخته شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه