سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

فعال سیاسی در گفتگو با خبرگزاری موج:

در هر مسئولیتی قرار داریم، رعایت اخلاق و ادب واجب است

جلیل صحرایی،فعال سیاسی تأکید کرد: هر فعالیت سیاسی یا اجتماعی باید با رعایت ادب و اخلاق توأم باشد تا اعتبار و شرافت را به همراه داشته باشد.

دکتر جلیلی صحرایی

جلیل صحرایی ، استاد دانشگاه و قائم مقام ستاد پزشکیان در کرمانشاه، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه به تحلیل ضرورت رعایت اخلاق و ادب در عرصه‌های مختلف سیاسی، فرهنگی و اجتماعی پرداخت و گفت: "در هر مسئولیتی که ما قرار داریم، چه اجرایی، چه سیاسی و چه فرهنگی، اصل و اساس رعایت اخلاق و ادب است. در دین ما، فرهنگ ما و تمدن ما بر رعایت ادب و اخلاق تأکید شده است."

صحرایی در ادامه به اهمیت توسعه فرهنگی در کنار توسعه اقتصادی اشاره کرد و افزود: "اگر فردی در صدد توسعه استان است، باید حداقل‌های اخلاق و فرهنگ را رعایت کند. این فعالیت سیاسی بدون رعایت این اصول قطعا با مشکل روبرو خواهد شد."

وی همچنین به ویژگی‌های فرهنگی استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: "ما در استان به مروت و جوانمردی مشهور هستیم و باید حول این مفاهیم وحدتی ایجاد کنیم که لازمه آن رعایت ادب است. ادب نه تنها رفتار پسندیده بلکه جزء ضروری هر فعالیتی است."

این استاد دانشگاه بر لزوم تأثیرگذاری در جامعه به عنوان شرطی برای اثبات خود در عرصه سیاسی تأکید کرد و بیان کرد: "افرادی که ادعای اصلاحات و توسعه دارند، باید خود را به ادب آراسته کنند. ادب شرط لازم برای هر کاری است، به‌ویژه برای کسانی که می‌خواهند در سیاست تأثیرگذار باشند."

جلیل صحرایی همچنین انتقاداتی به هتاکی در فضای مجازی ارائه داد و توضیح داد: "متأسفانه در فضای مجازی برخی افراد با رفتارهای هتاکانه خود، قصد دارند دیگران را تحت تأثیر قرار دهند. این‌ها باید به خود آمده و دست از بی‌ادبی بردارند."

وی با اشاره به آموزه‌های دین و مفهوم تقوا گفت: "کسی که شرم و حیا ندارد، از آموزه‌های دینی فاصله دارد. این افراد باید به خودشان بیایند و مورد قضاوت مردم قرار خواهند گرفت."

این استاد دانشگاه در پایان خاطرنشان کرد: "امیدواریم افرادی که در فضای سیاسی و فرهنگی استان تلاش می‌کنند، به اصول اخلاقی پایبند باشند و جامعه را از بداخلاقی و بی‌ادبی دور نگه‌دارند." 

صحرایی تأکید کرد که هر فعالیت سیاسی یا اجتماعی باید با رعایت ادب و اخلاق توأم باشد تا اعتبار و شرافت را به همراه داشته باشد.

در این راستا، او از افراد حاضر در عرصه‌ی سیاست و فرهنگ خواست تا به این اصول توجه کنند و به رشد اخلاقی جامعه کمک نمایند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه