سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

۱۵۰ مورد مجوز سقط جنین قانونی در پزشکی قانونی کرمانشاه طی نه ماهه امسال صادر شده است

مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه گفت: در نه ماهه نخست سال جاری از مجموع ۲۰۵ درخواست مجوز سقط جنین در استان کرمانشاه برای ۱۵۰ مورد مجوز صادر شده است.

سقط جنین
به گزارش خبرنگار کرمانشاه خبرگزاری موج

، بهتاش خانی آباد اظهار کرد: تا قبل از سال ۱۴۰۰ و پیش از تصویب قانون جوانی جمعیت ماده‌ای در رابطه با سقط جنین در قانون داشتیم که این قانون بیان کرده بود، جنین‌هایی که در سن زیر ۱۹ هفته هستند و مشکل ژنتیکی و جنینی دارند مشمول سقط قانونی می‌شوند.

وی افزود: پزشکی قانونی با بررسی بیماری‌هایی که مربوط به جنین و غیر قابل درمان بود، پرونده‌ها را بررسی و بر روی آن‌ها نظر می‌داد.

مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه تصریح کرد: بعد از قانون جوانی جمعیت عنوان شد که برای این امر باید یک کمیسیون با حضور یک قاضی، یک متخصص پزشکی قانونی و یک متخصص متبحر در رابطه با موضوع کمیسیون تشکیل شود.

این مقام مسئول اذعان کرد: در گذشته از ۲ متخصص پزشکی قانونی و در رابطه با مادر جنین از سه متخصص نظرخواهی می‌شد اما قانون جدید بیان کرد که پرونده باید در کمیسیون مطرح شود.

وی تشریح کرد: در کمیسیون برخی موارد فقهی اضافه شده است و پدر و مادر با اجازه یک پزشک پرونده را تشکیل و آن را به کمیسیون ارسال می‌کنند.

این مقام مسئول ادامه داد: اگر شرایط مجوز داشته باشند برای آن‌ها صادر می‌شود و مراجعه کنندگان هم عموما مشکل جنین و یا مشکل مادر دارند و بارداری برای مادر خطر جانی در پی دارد.

وی گفت: به عنوان نمونه مادر مشکل قلبی، سرطان یا مشکل کلیوی دارد و بارداری برای او خطرناک است و پس از اطمینان پزشک، مجوز سقط صادر می‌شود.

این مقام مسئول عنوان کرد: امسال از ابتدای سال جاری تا انتهای آذر ماه ۲۰۵  مراجعه کننده با در خواست سقط جنین داشتیم و برای  ۱۰۵ مورد مجوز سقط صادر شد.

خانی آباد خاطرنشان کرد: در نه ماهه سال گذشته ۱۷۱ مورد مجوز سقط جنین صادر شد است.

وی تشریح کرد: معیار حال حاضر پزشکی قانونی برای سقط جنین ١٨ هفته و ۶ روز است و بر اساس ماه‌های قمری مجوز می‌گیرد و بالاتر از آن مجوز دریافت نمی‌کند.

این مقام مسئول ابراز کرد: اگر از این سن (١٨ هفته و ۶ روز) بیشتر شود مجوز سقط باطل می‌شود هر چند در مواردی که برای مادر مشکل وجود داشته باشد قانون محدودیت سن در نظر نگرفته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه