سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

رئیس فدراسیون فوتبال در کرمانشاه:

۱۶ ورزشگاه کشور به تایید AFC خواهد رسید

مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال ایران از به روز کردن ورزشگاه‌های کشور به رغم محدودیتها خبر داد و گفت: در کنار بازسازی ورزشگاه آزادی، ۱۶ ورزشگاه دیگر را به نحوی استاندارد سازی کردیم که به تایید AFC خواهد رسید.

مهدی تاج
به گزارش خبرنگار کرمانشاه خبرگزاری موج

، مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال کشور در مراسم مجمع انتخابات هیئت فوتبال استان کرمانشاه با تقدیر از اعضای هئیت رئیسه فوتبال کرمانشاه، فوتبال را یک پدیده منحصر به فرد دانست و افزود: واقعیت این است که جذابیت های مستطیل سبز را با هیچ‌ پدیده اجتماعی دیگر نمی توان مقایسه کرد.

وی ادامه داد: در کشور امکانات محدودی مواجه هستیم و این امر تنها منحصر به استان کرمانشاه نیست و خوب به رغم این محدودیت ها توانستهاین ورزشگاه ها ۱۶ ورزشگاه آن به تایید فدراسیون فوتبال خواهد رسید.

ورزشگاه آزادی بازسازی شده و در کنار آن بقیه ورزشگاه ها را سعی که این که استانداردسازی کنیم.

در مورد فوتبال کرمانشاه نیز واقعیت این است که با توجه به محدودیت‌های امکاناتی موجود در صنعت استان، نمی‌توانیم به مقطعی اکتفا کرد و باید طی یک برنامه ریزی مدون ضمن بازسازی، به سمت واگذار کردن به بخش خصوصی ورزشگاه‌های استان ها حرکت کنیم.

وی درآمد روز مسابقه، درآمد پیراهن، درآمد دور زمین، حق پخش و ترانسفر بازیکن را مهمترین منبع مالی برای فوتبال عنوان مرد و افزود: محبی زنگنه که در سمت ریاست فوتبال کرمانشاه برای چهار سال انتخاب شده باید از تمام ظرفیت ها برای رشد این ورزش جذاب در استان و مطرح شدن در سطح کشوری استفاده کند.

رئیس فدراسیون فوتبال بر تمرکز برای توسعه فوتبال ساحلی در استان‌ها تاکید کرد و افزود: انتظار می رود با توجه به وجد پتانسیل های بالا در این ورزش کم خرج، انتظار می‌رود که بیشتر برای توسعه آن تلاش کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه