سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

بزرگترین سرمایه دولت امید و اعتماد مردم است

رئیس جمهور اصلی ترین سرمایه دولت را اعتماد عنوان کرد و گفت: حضور در کرمانشاه همواره یاد آور مقاومت و وحدت است و امیدوارم با اجرایی شدن پروژه های دولتی در این سفر گوشه ای از رشادت های غیور مردان و شیرزنان این خطه را جبران کنیم.

6PJGRl77QPxQ

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه، دکتر روحانی عصر امروز در دیدار علما، ایثارگران و برگزیدگان استان، ضمن قدردانی از مهمان نوازی مردم این دیار، ابراز داشت: حفظ وحدت در نظام اسلامی به عنوان یکی از ارکان اصلی موفقیت کشور به شمار می رود و از این رو جایز نیست که برخی با بزرگ کردن مشکلات، اراده مردم را تضعیف کنند.

دکتر روحانی پیروزی انقلاب اسلامی را مرهون وحدت تمامی آحاد جامعه عنوان کرد و افزود: جزء افتخارات دولت یازدهم است که با جذب و بهره جستن از انتقادهای مخالفین، گام های رشد و توسعه کشور را سریعتر برمی دارد.

وی راندن افراد به بهانه های مختلف را ضربه به نظام دانست و خاطرنشان ساخت: تاریخ به اثبات رسانده است که هرگاه با هم بودیم، پیروز شدیم و این مهم به وضوح در شرایط کشور در مقایسه با همسایگانش پیداست.

رئیس جمهور در ادامه به برجام به عنوان حرکتی عظیم در مسیر پیشرفت ایران اسلامی یاد کرد و افزود: وجود مشکلات اقتصادی در کشور بر هیچ کس پوشیده نیست اما نمی شود تنها با انتقاد و آیه یاس به آن نگاه شود، از این رو نگاه توسعه نگر به آینده در کنار بهره مندی از فرامین مقام معظم رهبری در اجرای اقتصاد مقاومتی، قطعا راهگشای این مسیر سخت خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه