English

مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه در پاسخ به موج خبر داد:

گام‌های توسعه‌محور حوزه درمان تامین اجتماعی کرمانشاه در مسیر کیفی‌سازی تجهیزات

مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه با بیان این مطلب که افزون بر ۱۴ پروژه در ۴ سال اخیر در این حوزه عملیاتی شده، گفت: در ادامه، خدمات‌رسانی تجهیزات مراکز درمانی در دستور کار قرار دارد.

 گام‌های توسعه‌محور حوزه درمان تامین اجتماعی کرمانشاه در مسیر کیفی‌سازی تجهیزات
به گزارش خبرنگار کرمانشاه خبرگزاری موج

، مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه در نشست خبری  با بیان این مطلب که سال گذشته ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار مراجعه به این مراکز درمانی داشته‌ایم، ابراز کرد: سال گذشته هر بیمه‌شده تامین اجتماعی به‌طور متوسط ۴ بار به مراکز درمانی تامین اجتماعی در استان مراجعه کرده است. وی برآورد کرد که امسال رکورد سال گذشته که ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بود، شکسته شود.

 میثم حجتی‌پور از مراجعه افزون بر ۲ میلیون و ۴۷۰ هزار نفر به واحدهای درمانی تابعه تامین اجتماعی استان در ۹ ماهه امسال خبر داد و افزود: این تعداد نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳ درصد بیشتر شده است.

وی تعداد کل مراجعین به مراکز درمانی تامین اجتماعی استان در سال گذشته را ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر عنوان کرد و ادامه داد: با توجه به روند افزایش تعداد مراجعین، برآورد می‌شود امسال رکورد مراجعه سال قبل نیز شکسته شود.

 مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه گفت: با توجه به تعداد بیمه‌شدگان و میزان مراجعات، می‌توان گفت هر بیمه‌شده به طور متوسط ۴ مرتبه در سال به مراکز درمانی تامین اجتماعی مراجعه دارد.

حجتی‌پور تعداد موارد بستری در بیمارستان‌های تامین اجتماعی استان در ۹ ماهه امسال را نیز ۱۶ هزار و ۴۶۰ نفر و تعداد جراحی‌های صورت گرفته را نیز ۸۸۵۰ مورد اعلام کرد و یادآور شد: تعداد بستری‌شدگان و جراحی‌های بزرگ ۹ ماهه امسال نیز نسبت به سال قبل ۲.۵ درصد بیشتر شده است.

وی سپس از ظرفیت واحدهای درمانی مدیریت درمان تامین اجتماعی کرمانشاه یاد کرد که ۱۱ مرکز درمانی ملکی شامل دو بیمارستان، یک پلی‌کلینیک، ۲ درمانگاه تخصصی و ۶ درمانگاه عمومی است و افزود: در حوزه درمان غیرمستقیم نیز با ۱۳۹۲ موسسه شامل پزشک، داروخانه، آزمایشگاه، رادیولوژی، بیمارستان و... قرار داریم.

افزون بر ۱۴ پروژه در ۴ سال اخیر عملیاتی شده است

مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه توسعه کمی و کیفی مراکز درمانی تامین اجتماعی و خدمات آنها را یکی از رویکردهای مهم چند سال اخیر عنوان و خاطرنشان کرد: در این راستا در ۴ سال گذشته، ۱۴ پروژه را به بهره‌برداری رسانده‌ایم که راه‌اندازی بخش LDR بیمارستان حضرت معصومه (س)، توسعه NICU این بیمارستان، افتتاح درمانگاه عمومی در شهرستان‌های سرپل.ذهاب، جوانرود، پاوه و سنقر، دو شیفته شدن درمانگاه اسلام‌آبادغرب و... از مهم‌ترین این طرح‌ها بوده است.

حجتی‌پور با بیان اینکه در حال حاضر نیز اجرای پروژهای مهمی در دست اقدام است، اورژانس جدید بیمارستان شهدا را یکی از مهم‌ترین این طرح‌ها برشمرد که در حال حاضر ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی متراژ این پروژه را ۳۵۰۰ مترمربع اعلام کرد و افزود: اورژانس جدید بیمارستان شهدا بهترین و باکیفیت‌ترین اورژانس‌ کرمانشاه خواهد بود که امیدواریم در سه ماهه اول سال آینده افتتاح شود.

مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه اورژانس کنونی بیمارستان شهدا را در شأن مردم ندانست و افزود: با افتتاح اورژانس جدید بیمارستان شهدا، بنا داریم اورژانس فعلی را در اختیار بخش‌های CCU و دیالیز قرار دهیم.

حجتی‌پور خاطرنشان کرد: یکی دیگر از طرح‌هایی که در دست اقدام داریم، احداث درمانگاه تخصصی بیمارستان حضرت معصومه(س) با رویکرد طب مزمن و سالمندی است که امیدواریم عملیات اجرایی این پروژه نیز هرچه زودتر آغاز شود.

وی همچنین از برنامه‌هایی که برای ایجاد درمانگاه در ساختمان‌های ملکی شهرستان‌های مختلف وجود دارد، یاد کرد و گفت: این درمانگاه‌ها هم‌اکنون در مراکز استیجاری فعال هستند.

به‌گفته مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه، پاوه، کنگاور، هرسین و صحنه از جمله شهرستان‌هایی هستند که احداث درمانگاه تامین اجتماعی در ساختمان‌های ملکی آنها در دست اقدام است.

حجتی‌پور اضافه کرد: در شهرستان سرپل‌ذهاب نیز به‌دنبال ایجاد یک درمانگاه هستیم که زمین آن تهیه شده و در مرحله تعیین پیمانکار است و بنا داریم در کنار آن یک زائرسرا نیز برای تردد زوار اربعین احداث کنیم.

وی اشاره‌ای هم به اعتبارات امسال حوزه درمان تامین اجتماعی کرمانشاه داشت که افزون بر ۲ هزار میلیارد تومان بوده و قطعا در سال آینده بیشتر خواهد شد.

مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه با بیان اینکه در حال حاضر مطالبات پزشکان و درمانگاه‌های طرف قرارداد تامین اجتماعی تا مرداد امسال پرداخت شده، اظهار کرد: مطالبات بیمارستان‌های خصوصی، دانشگاهی و نیروهای مسلح هم تا تیر امسال و داروخانه‌ها نیز تا مهر ۱۴۰۲ پرداخت شده است.

حجتی‌پور خاطرنشان کرد: پرداخت مطالبات مراکز طرف قرارداد به صورت متمرکز در کل کشور انجام شده و استان‌ها دخالتی در آن ندارند.

وی سپس به سوالی درباره شلوغی مراکز درمانی، خصوصا درمانگاه‌ها و دشواری اخذ نوبت، پاسخ داد و دلیل این امر را تعداد بالای مراجعات دانست.

مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه با بیان اینکه ازدحام در مراکز تامین اجتماعی به‌دلیل آمار بالای مراجعات است و نه کم‌کاری کادر این بخش، افزود: گاهی ۱.۵ برابر ظرفیتی که داریم، پذیرش و ویزیت صورت می‌گیرد.

حجتی‌پور گفت: ازدحام را عمدتا در بخش سرپایی داریم و چون خدمات تامین اجتماعی در این بخش برای بیمه‌شدگان تامین اجتماعی رایگان است، تعداد مراجعین هر روز بیشتر می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه