سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی کرمانشاه :

جرقه سیستم برق یک تریلی، عامل آتش سوزی پارکینگ دولت آباد

غلامرضا رضایی در خصوص علت این حادثه نیز گفت: علت حادثه غیرعمدی بوده و کلید برق سیستم یکی از تریلی ها جرقه زده و این جرقه به بار بنزین تریلی رسیده و موجب آتش گرفتن آن شده بود.

آتش سوزی

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، مدیرعامل سازمان آتشنشانی کرمانشاه به ماجرای آتش سوزی گسترده پارکینگ شهرک دولت آباد اشاره کرد وافزود: در این آتش سوزی چندین تریلی حامل سوخت بنزین دچار حریق شدند و اگر فداکاری و تلاش نیروهای آتشنشان نمی بود، چه بسا فاجعه‌ای بزرگ رخ می داد.

وی افزود: حرارتِ ناشی از حریق بنزین بسیار بالا بود و واقعا نزدیک شدن به آتش در آن شرایط کار هرکسی نبود، اما آتشنشانان با از خودگذشتگی نسبت به اطفای حریق اقدام کردند.

وی تصریح کرد: حجم آتش به حدی زیاد بود که از هر نقطه شهر به راحتی دیده می‌شد و وقتی به آن نزدیک شدیم واقعا جهنم را به چشم خود دیدیم. حرارت به حدی بالا بود که هر آن احتمال می دادیم ذوب شویم.

رضایی با اشاره به وجود ۱۰۰ تریلی دیگر حامل بنزین در محل حادثه، گفت: هر کدام از این تریلی ها حامل ۲۰ هزار لیتر بنزین بودند و اگر اقدام به موقع نیروهای آتشنشان برای خروج این تریلی ها و تسریع در خاموش کردن آتش نبود، واقعا اینکه چه اتفاقی رخ می داد تصورش برای من غیرممکن است.

وی به نگرانی خانواده های آتشنشانان اشاره کرد وافزود: آن روز از زمان شروع حادثه مدام خانواده های آتشنشانان تماس گرفته و نگران فرزندان و همسران و پدرانشان بودند و این از همه چیز برای ما سخت‌تر بود، چرا که اگر حادثه ای برای یکی از آتشنشانان رخ می داد واقعا نمی دانستیم به خانواده او چه بگوییم که خوشبختانه حادثه ای برای نیروها رخ نداد.

رضایی تصریح کرد: تنها اگر یکی از تریلی ها نشت بنزین پیدا می کرد و کف پارکینگ می ریخت معلوم نبود چه حادثه رخ می داد، اما به هر به یاری خداوند و همت آتشنشانان همه چیز ختم به خیر شد.

وی افزود: با انفجار این تریلی آتش به سایر تریلی ها هم سرایت کرد که خوشبختانه با حضور به موقع آتشنشانان از سرایت بیشتر آتش جلوگیری شد.

در حادثه آتش سوزی پارکینگ دولت آباد که هفته گذشته رخ داد، شش تریلی حامل سوخت دچار حریق شدند که با تلاش چندین ساعته آتشنشانان مهار شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه