سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

ارزش هنر به بار محتوایی آن است

استاد برجسته اخلاق گفت: هنر به تنهایی بار ارزشی ندارد، بلکه هنرمند است که به هنر ارزش محتوایی و ارزشمند می‌بخشد.

h0bDu9ki8U9C
به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه؛ حجت الاسلام والمسلمین مرتضی آقا تهرانی در همایش معنوی علمی سیر هنر انقلاب اسلامی که با حضور پیشکسوتان، اساتید و هنرمندان حوزه هنری انقلاب اسلامی در تالار مهر حوزه هنری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: هنر به تنهایی بار ارزشی ندارد بلکه هنرمند است که به هنر ارزش محتوایی و ارزشمند می‌بخشد.
حجت الاسلام آقا تهرانی زبان و ابزار هنری را وسیله ارتباطی قوی دانست که اگر در جهت صحیح به کارگیری شود می‌تواند موجب رشد و تعالی جامعه شود.
این استاد اخلاق با تاکید بر لزوم توجه به آیات نورانی قرآن کریم، افزود: در قرآن خداوند به قلم سوگند یاد می‌کند و این مسئله ارزش قلم را می‌رساند و ماندگاری هنر گذشتگان به نگارش قلم و نگهداری آن است.
حجت الاسلام مرتضی آقا تهرانی گفت: یک هنرمند می‌تواند پیام‌ها را از طریق هنر به همگان انتقال دهد و هنر خود را هدف دار کند.
وی گفت: غربی‌ها در هنر خود تنها از حس وعقل بهره می‌گیرند و اگر چیزی فراتر از این دو باشد نمی‌توانند آن را مجسم کنند ولی در اسلام علاوه بر آن دو از طریق وحی نیز می‌توان به هنر نگاه کرد..
حجت الاسلام مرتضی آقا تهرانی در پایان بیان کرد: خداوند به هنرمندان لطف فراوانی عنایت فرموده و این نعمت بزرگ را در اختیار آنان نهاده است و باید زبان و هنر خود را در مسیر وحیانی آن به کار بسته و قدردان این نعمت الهی بود. پیش از بیانات ارزشمند خطیب توانا حجت الاسلام والمسلمین دکتر آقا تهرانی، رئیس حوزه هنری استان کرمانشاه، هدف از برگزاری این جلسه را تحلیل هنر انقلاب از آغاز نهضت انقلاب اسلامی تاکنون دانست و گفت: از زمان آغاز نهضت انقلاب اسلامی تاکنون، هنرمندانی بودند که در خط ولایت و در کنار انقلاب اسلامی با خلق آثاری جاودانه و ماندگار به معرفی ارزش های انقلاب پرداختند.
 
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه