سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

کرمانشاه مرکز غرب کشور در حوزه سلامت است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی در ضیافت افطار خبرنگاران حوزه سلامت کرمانشاه گفت: براساس تصمیم وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اجرای این طرح کرمانشاه مرکزیت استان های ایلام، کردستان و همدان را بر عهده دارد.

GSmOIWlawmjN
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه؛ دکتر حسین کریم افزود: وزارت بهداشت موظف شده است که طرح هایی آمایشی داشته باشد و استان های قدرتمند را تقویت کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار داشت: وزارت بهداشت ۱۰ کلان منطقه را در کشور معرفی کرد و در هر کلان منطقه یک استان به عنوان قطب رهبری منطقه را بر عهده گرفت.
کریم معتقد است که انتخاب کرمانشاه به عنوان قطب درمان منطقه سه کشور نویدی برای رسیدن استان به جایگاه اصلی خود در کشور است.
وی تاکید کرد: ما برای رسیدن به جایگاه واقعی خود باید از تمام ظرفیت های استان استفاده کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به آسیب های اجتماعی استان اشاره کرد و گفت: برای رفع بسیاری از آسیب ها باید مشکل بیکاری برطرف شود.
کریم با بیان اینکه در استان کرمانشاه حرکت کردن به سمت پیشرفت مشکل است، اظهار داشت: تا زمانی که زمینه های گام برداشتن در استان برطرف نشود نمی توان مشکلات را برطرف کرد.
وی با بیان اینکه برای رسیدن به پیشرفت باید شایسته سالاری حاکم شود، عنوان کرد: برای توسعه استان باید بسیاری از ساختارها اصلاح شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه رسانه ها می توانند زمینه پیشرفت استان را فراهم کنند، گفت: حمایت های اصحاب رسانه توانست دانشگاه علوم پزشکی را در رسیدن به هدف یاری کند.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت حدود کمتر از ۲۰۰ کیلومتر مسافت با مراکز استان های کردستان؛ ایلام و همدان دارد.
 
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه