معاون پژوهشی دانشگاه کردستان خبر داد:
دانشگاه نوپا کردستان، به زودی در جمع برترینهای کشور قرار می گیرد
معاون پژوهشی دانشگاه کردستان با اشاره به جایگاه برجسته این دانشگاه، از کسب رتبه نهم در سطح کشور خبر داد و ابراز امیدواری کرد که دانشگاه کردستان، به عنوان یک دانشگاه نوپا، به زودی در جمع برترینهای کشور قرار گیرد.

، علیاکبر مظهری، معاون پژوهشی دانشگاه کردستان، در آیین افتتاحیه جایزه قلم هژار که با حضور استاندار کردستان، جمعی از مسئولان، نویسندگان بینالمللی و استانی در دانشگاه کردستان برگزار شد، ضمن اشاره به دستاوردهای چشمگیر این دانشگاه در حوزههای علمی و پژوهشی، به تشریح برنامهها و چشماندازهای آتی پرداخت.
وی با تأکید بر جایگاه برجسته دانشگاه کردستان گفت: دانشگاه کردستان یکی از دانشگاههای برتر و جوان کشور است که با تلاش بیوقفه اساتید، پژوهشگران و دانشجویان خود توانسته به رتبه نهم در سطح ملی دست یابد.
وی همچنین افزود:این موفقیت حاصل برنامهریزی دقیق، سرمایهگذاری در حوزه پژوهش و توسعه زیرساختهای علمی بوده است و ما همچنان در مسیر رشد و تعالی گام برمیداریم.
وی بیان کرد: دانشگاه کردستان در ردهبندی دانشگاههای تأثیرگذار جهان نیز در جایگاه ۶۰۰ تا ۸۰۰ قرار دارد که این امر نشاندهنده تأثیرگذاری پژوهشهای ما در حل مسائل جامعه و توسعه پایدار است
وی افزود: امیدوارم با تداوم این روند صعودی، در سالهای آتی شاهد حضور این دانشگاه در جمع برترین دانشگاههای کشور باشیم.
معاون پژوهشی دانشگاه کردستان به تشریح زیرساختها و ظرفیتهای دانشگاه پرداخت و عنوان کرد: این دانشگاه دارای ۹ مرکز پژوهشی و سه سه پژوهشکده فعال است که هر کدام در حوزههای تخصصی خود به فعالیتهای علمی و پژوهشی میپردازند.
مظهری به فعالیتهای انتشاراتی دانشگاه نیز اشاره کرد و گفت: ۲۲ مجله علمی به سه زبان کردی، فارسی و انگلیسی در این دانشگاه منتشر میشود که نقش مهمی در تبادل دانش و انتشار یافتههای پژوهشی دارد.
وی در ادامه به رویکرد بینالمللی دانشگاه کردستان اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر، دانشگاه ما ۲۸ پروژه مشترک با دانشگاهها و مراکز علمی در کشورهای مختلف دنیا دارد که نشاندهنده توانمندی و اعتبار علمی اساتید و پژوهشگران ما در سطح جهانی است.
وی به افتخارات علمی اساتید دانشگاه کردستان نیز پرداخت و با اشاره به رتبهبندی معتبر تایمز لندن، گفت: سال گذشته ۱۷ نفر از اساتید ما در جمع یک درصد دانشمندان برتر دنیا قرار گرفتند که این آمار، گواه توانمندی و تاثیرگذاری علمی اساتید دانشگاه کردستان در سطح بینالملل است.
مظفری به فعالیتهای فرهنگی و انتشاراتی دانشگاه نیز اشاره کرد و افزود: در سال گذشته، کتابهای ماموستا هژار، یکی از برجستهترین شخصیتهای فرهنگی کُرد، در ایران و عراق منتشر و چاپ شده است که گامی مهم در حفظ و نشر میراث فرهنگی منطقه محسوب میشود.
وی همچنین بر اهمیت تولید محتوای مناسب برای نسل جوان تأکید کرد و افزود: یکی از اولویتهای اصلی ما، چاپ و انتشار کتابهای کودکان است که خوشبختانه توانستهایم نمونههای زیادی را در این زمینه منتشر کنیم.
ارسال نظر