English

دادستان کل کشور دستور داد:

عاملان حادثه تروریستی سروآباد فوراً شناسایی و مجازات شوند

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی، دادستان کل کشور، در تماس تلفنی با دادستان سروآباد، با محکوم‌کردن حمله مسلحانه معاندان به حوزه مقاومت سه‌راه حزب‌الله این شهرستان، دستور شناسایی و مجازات سریع عاملان را صادر کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی آزاد -  دادستان کل کشور
به گزارش خبرگزاری موج

، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی، دادستان کل کشور، شامگاه سه‌شنبه در تماس تلفنی با دادستان شهرستان سروآباد، بر رسیدگی سریع و قاطع به حادثه تروریستی سه‌راه حزب‌الله این شهرستان تاکید کرد.

این حادثه شامگاه دوشنبه ۱۴ مهرماه، در پی حمله مسلحانه معاندان و ضدانقلاب به حوزه مقاومت صورت گرفت و منجر به شهادت دو تن از حافظان امنیت شد.

موحدی ضمن محکوم‌کردن این اقدام غیرانسانی، خواستار شناسایی و برخورد فوری با عاملان شد و گفت: «برخورد با این اقدامات کور که همراهی با دشمنان ملت ایران و مردم شریف منطقه است باید با قاطعیت، دقت و بدون اغماض در دستور کار قرار گیرد.»

وی همچنین با ابراز همدردی با خانواده شهدا و مردم انقلابی منطقه، تاکید کرد که نتیجه اقدامات و پیگیری‌ها باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن به دستگاه قضایی و افکار عمومی اعلام شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه