English

مدیر کل شرکت مخابرات کردستان:

اینترنت پرسرعت جزوی از سبد خانوار و از نیازمندی‌های جامعه در عصر حاضر است

مدیر کل شرکت مخابرات استان کردستان گفت : در راستای ارسال و تقویت اینترنت پرسرعت توسعه سوییچ تلفن ثابت ADSL و VDSL در ۵۳ مرکز شهری و روستایی با مجموع ظرفیت دو هزار و ۷۶۶ پورت محقق شده است.

اینترنت پرسرعت جزوی از سبد خانوار و از نیازمندی‌های جامعه در عصر حاضر است
به گزارش خبرگزاری موج از کردستان

،  مدیر مخابرات منطقه کردستان اظهار کرد:  در حوزه ارتباطات سیار ۴ هزار و ۶۲۴ میلیارد ریال برای احداث ۲۶ سایت جدید فول تکنولوژی موبایل، ارتقای تکنولوژی ۵۱ سایت موبایل به ۴G ، تعویض و جابجایی و ارتقا ۱۰ سایت از پروژه‌های مخابرات استان در سال گذشته است. 

حکمت بیان کرد: مشتریان ساکن در محدوده ۲۶ سایت ایجاد شده در شهرستان‌های مریوان، سقز، سنندج ، کامیاران، بانه،دیواندره، قروه و بیجار و در حال حاضر از مزایا و سرویس‌های تلفن همراه بهره‌مند هستند.وی عنوان داشت: در بخش ارتقای سایت های موبایل ،تکنولوژی۱۰ سایت در بیجار ،۴ سایت در دیواندره ، ۹سایت در سقز ،۸ سایت در سنندج ،۲ سایت درکامیاران ،۱۲ سایت در مریوان ، ۲سایت در دهگلان ۱ سایت در بانه ، ۲ سایت در قروه و ۱سایت در سروآباد از ۲G و ۳G به ۴G ارتقا یافته است.

حکمت خاطرنشان ساخت: در حوزه انتقال به منظور افزایش پهنای باند و فراهم کردن زمینه ارائه پهنای باند به اپراتورهای همراه اول و دیگر اپراتورها، ۴۵ نود CWDM در برخی مراکز شهری و روستایی شهرستان های دیواندره، سقز، سنندج، کامیاران، بیجار، مریوان و دهگلان نصب و راه اندازی و ۸۳ دستگاه لاین ماکس در مراکز روستایی شهرستان های بیجار، دهگلان، کامیاران، مریوان، سروآباد، قروه، سنندج و دیواندره نیز نصب و راه انداری شده است.

وی به نصب و راه اندازی۲۳ دستگاهRTN ۹۵۰ ، PTN، OSN و مترو ۱۰۰۰ جهت افزایش ظرفیت و برگردان ترافیک در روستاهای توابع شهرستان های سروآباد، دهگلان ، دیواندره و مریوان، اشاره کرد و از واگذاری پهنای باند معادل ۴۵ لینک ۱G به همراه اول و پهنای باند واگذار شده به اپراتور دیگر معادل ۸ لینک ۱G خبرداد.

وی عنوان داشت: در حوزه دیتا نیز با تامین تجهیزات پروژه IPNI با اعتباری بالغ بر۱۵۰ میلیار ریال سوئیچ S۱۲۷۰۰ در مراکز وحدت و چمران سنندج، بعثت سقز و شهید نصرالهی بانه ، روتر NE۴۰ در مرکز وحدت سنندج، BRAS در مرکز وحدت نصب و راه اندازی شده است. 

حکمت بیان کرد: در بخش روستایی نیز چهار هزار و ۳۳۱متر در دیواندره، چهار هزار و ۱۴۹ متر در بانه،پنج هزار و۸۰ متر در سقز، ۲۸هزار و ۶۴۷ متر در سنندج ،۱۵هزار و ۴۲۲متر در قروه، هزار و ۳۳۳متر در کامیاران و ۵۰هزار و ۶۱۵ متر در مریوان با مجموع ۱۰۹هزار و ۵۷۷ متر در نقاط روستایی اجرا شده است.

وی به اقدامات انجام شده در حوزه انتقال و دیتا اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۳۳۷میلیارد ریال برای توسعه و ارتقا بخش های شهری و روستایی استان سرمایه گذاری انجام شده است.

آزاد حکمت با اشاره به ناترازیهای انرژی و قطعی برق و محدودیت های موجود در این حوزه به تعهدات مخابرات در خصوص تامین تجهیزات تغذیه و نیرو گفت:در این حوزه به منظور پایداری، تاب آوری و برقراری ارتباط بدون مشکل مبلغ ۱۰۳ میلیارد ریال تجهیزات مخابراتی از جمله باتری پرظرفیت در مرکز اصلی شهرستان های مریوان، سقز و قروه ، باتری کم ظرفیت در مرکز مخابراتی شهرحسین آباد ، دو سری باتری پرظرفیت در مرکز چمران سنندج و ۱۴۰عدد باتری ۱۰۰آمپر و ۱۰۸ عدد باتری ۲۰۰آمپر در کافوهای نوری در سطح استان نصب شده است.وی بیان کرد:۱۵۰سری باتری نیز(هر سری ۲۰۰ میلیون ریال) در سایت های تلفن همراه در استان نصب و راه اندازی شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه