نماینده ولی فقیه در کردستان اعلام کرد:
انس با قرآن، کلید ایمان، بصیرت و رواج اخلاق نیکو است
نماینده ولیفقیه در استان کردستان با تأکید بر اهمیت انس با قرآن کریم، این انس را عامل تقویت ایمان، افزایش بصیرت و آگاهی، رواج اخلاق نیکو و پیشگیری از گسترش بداخلاقیها در جامعه دانست.

، نماینده ولیفقیه در استان کردستان با تأکید بر اهمیت انس با قرآن کریم، این انس را عامل تقویت ایمان، افزایش بصیرت و آگاهی، رواج اخلاق نیکو و پیشگیری از گسترش بداخلاقیها در جامعه دانست.
در شانزدهمین دوره مسابقات قرآن کریم، نهجالبلاغه و اذان ویژه کارکنان و همسران شرکت گاز کردستان، با اشاره به آیه ۲ سوره بقره "ذَٰلِکَ الْکِتَابُ لَا رَیْبَ ۛ فِیهِ ۛ هُدًى لِلْمُتَّقِینَ" تصریح کرد که قرآن کتابی هدایتگر برای پرهیزکاران است و هر کس به آن تمسک جوید، هدایت الهی نصیبش خواهد شد.
وی نخستین گام برای انس با قرآن را "خواندن روخوانی، تلاوت و تدبر در قرآن" برشمرد و افزود که تلاوت قرآن پس از نماز، فرصتی گرانبها برای تدبر در آیات نورانی و نزدیک شدن به پروردگار است.
حفظ جایگاه قرآن در کشور را مهم ارزیابی کرد و از رواج این امر و نزدیک شدن به تحقق مطالبه رهبر معظم انقلاب مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن ابراز خرسندی نمود. وی در عین حال تأکید کرد که صرف خواندن قرآن کافی نیست و انس با آن نیز ضروری است.
قرآن را چراغ هدایت و نوری دانست که انسان را در مسیر زندگی راهبری میکند و با اشاره به تأکید قرآن بر دوری از غیبت، این امر را سرلوحه زندگی قرار دادن دانست. وی مجدداً تأکید کرد که انس با قرآن باعث افزایش ایمان، نورانیت زندگی، رواج اخلاق و پیشگیری از گسترش اخلاقهای نادرست و آسیبهای اجتماعی میشود.
در پایان، قرآن را قبلهنمای حقیقی و عامل ارتقای بصیرت و آگاهی دانست و یادآور شد که همه انسانها میتوانند با انس با قرآن، تحولات بسیاری را در زندگی خود ایجاد کنند.
ارسال نظر