سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان:

نیاز کردستان ایجاد شهرک تخصصی صنایع دستی است

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان گفت: یکی از نیازهای اصلی استان ایجاد شهرک تخصصی صنایع دستی بوده که مطالبه و دغدغه فعالان این حوزه است.

صنایع دستی
به گزارش خبرگزاری موج از کردستان

، منصور مهرزاد، امروز  در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان کردستان که در استانداری کردستان برگزار شد، اظهار کرد: توسعه کارگاه‌های صنایع دستی با تاکید بر آموزش در روستاها در دستور کار اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کردستان قرار گرفته است.

وی افزود: در حال حاضر ۸۵ پروژه فعال گردشگری در استان کردستان وجود دارد که برای اتمام آن‌ها سه همت اعتبار نیاز است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۸۵ پروژه فعال گردشگری در استان کردستان وجود دارد که برای اتمام آن‌ها سه همت اعتبار نیاز است.

مهرزاد اضافه کرد: کردستان کمترین واحدهای اقامتی را در کشور دارد که در این راستا باید با اختصاص اعتبارات بیشتر به ویژه تسهیلات تبصره ۱۸ این بخش را بیشتر فعال کرد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر