سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کردستان:

۴۱ درصد سدهای کردستان پر آب هستند

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کردستان گفت: در حال حاضر ۴۱ درصد سدهای استان پر آب هستند که این عدد در سال گذشته حدود ۳۴ درصد بود.

سد
به گزارش خبرگزاری موج از کردستان

، آرش آریانژاد گفت: خوشبختانه با توجه به اینکه رژیم بارش های اخیر عمدتاً برف بوده این موضوع به تغذیه منابع آب زیرزمینی کمک شایانی می کند.

وی افزود: با توجه به رواناب هایی که از ابتدای سال آبی جاری در استان شاهد بودیم، حدود ۴۱ درصد سدهای استان پرآب هستند که این عدد در سال گذشته حدود ۳۴ درصد بود و این نشانگر میزان افزایش حجم ورودی آب به سدها است که خوشبختانه با این افزایش، نگرانی تأمین آب شرب برای شهرهای تابعه استان نخواهیم داشت.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کردستان به بخشی از عملکرد شرکت آب منطقه ای کردستان از بهمن سال گذشته تا بهمن ماه سالجاری نیز اشاره کرد و اظهار کرد: وزارت نیرو در دولت سیزدهم برنامه ریزی های گسترده ای برای اتمام طرح های نیمه تمام داشت و تأمین آب شرب، صنعت و کشاورزی که جزو مطالبات چند ساله و به حق مردم شریف استان بود در دور دوم سفر هیئت دولت به کردستان، محقق شد.

آریانژاد ادامه داد: ۱۲ طرح و پروژه از سوی وزارت نیرو در کردستان به عنوان طرح های اولویت دار مطرح شدند که با تزریق اعتبارات نقدی مناسب و به موقع و کار جهادی شبانه روزی مجموعه این شرکت، این پروژه ها که بعضاً بیش از ۲۰ سال به تعویق افتاده بودند، به بهره برداری رسیدند.

وی یادآور شد: امیدوارم با حمایت های مثال زدنی مجموعه وزارت نیرو و مدیران ارشد استان، بتوانیم در ۶ ماهه سال آتی تعدادی دیگر از این پروژه های اولویت دار این شرکت را به بهره برداری برسانیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر