مدیرشهرداری ناحیه منفصل شهری حسن آباد سنندج؛

دستور قضایی راهگشای معبر ۵ متری متصرفی شد

مدیر شهرداری ناحیه منفصل شهری حسن آباد سنندج از بازگشایی معبر ۵ متری تصرف شده در این ناحیه با حکم مراجع قضایی خبر داد .

بازگشایی معبر تصرفی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، عطاء الله ساعد موچشی با اعلام این خبر از بازگشایی معبر ۵ متری تصرف شده در این ناحیه خبر داد و گفت: با حکم مراجع قضایی معبری به عرض ۵ متر و طول ۱۳ در لاین غربی خیابان امام شافعی بازگشایی شد.

مدیرشهرداری ناحیه منفصل شهرداری حسن آباد اظهار داشت: یکی از شهروندان در این ناحیه اقدام به تصرف معبر و ایجاد مشکل در تردد شهروندان نموده بود.

 ساعد موچشی گفت: این شهرداری پس از اطلاع از موضوع نسبت به تشکیل پرونده و ارسال آن به مراجع قضایی اقدام و حکم تخریب و بازگشایی این معبر اخذ شد.

وی از بازگشایی معبر 5 متری  واقع در لاین غربی خیابان امام شافعی خبر داد و گفت: طول این معبر 13 متر است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر