سرخط خبرها
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

دعوت ۵ ورزشکار کردستانی به اردوی پایانی تیم ملی پیوند اعضا

فدارسیون پیوند اعضای ۵ ورزشکار کردستانی را در رشته‌های شنا، دوومیدانی و پتانگ به اردوی نهایی تیم ملی بزرگسالان جهت شرکت در مسابقات جهانی مالاگا اسپانیا دعوت کرد .

پیوند اعضاء

به گزارش خبرگزاری موج، فدارسیون پیوند اعضاء ۵ ورزشکار کردستانی را در رشته‌های شنا، دوومیدانی و پتانگ به اردوی نهایی تیم ملی بزرگسالان جهت شرکت در مسابقات جهانی مالاگا اسپانیا دعوت کرد .

 کادر فنی فدارسیون پیوند اعضاء به منظور حضور در مسابقات جهانی، اردوهای پایانی تیم ملی زنان و مردان خود را در رشته های دوومیدانی، دارت، شنا، تنیس روی میز، اسکواش، بدمینتون و پتانگ برگزار می‌کند . 

اردوی تیم ملی پیوند اعضاء بزرگسالان مردان و زنان کشور در رشته‌های مختلف ورزشی از روز شنبه ۲۹ خردادماه تا ۲ تیر با حضور ۸۰ ورزشکار در تهران برگزار خواهد شد . 

امیر شاه ملکی ورزشکار عنوان دار کردستانی در رشته پتانگ با دعوت کادر فنی فدراسیون در این مرحله اردو حضور خواهد یافت. 

همچنین طیب طاهرپور و حسین سهرابی مدال آوران چندین دوره رقابت‌های جهانی در رشته شنا به اردوی نهایی تیم ملی فراخوانده شدند و تمرینات آمادگی خود را تحت نظر مربیان تیم ملی انجام خواهند داد . 

بر اساس این گزارش، محمد رسولی و گلاویژ دارخال نیز در رشته دوومیدانی نیز با دعوت کادر فنی فدراسیون در این مرحله از اردو حضور پیدا می‌کنند . 

بیست و یکمین دوره مسابقات جهانی پیوند اعضا از ۴ تا ۱۱ تیرماه (۲۵ ژوئن تا ۲ جولای) به میزبانی شهر مالاگا اسپانیا برگزار می‌شود .

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر