سرخط خبرها
  • کمیته بهداشت ستاد برگزاری مراسم: هیچ مورد فوتی گزارش نشده است
  • دشمن آمریکایی- صهیونی باید از شهید خامنه‌ای بیشتر ترس و هراس داشته باشد
  • افزایش اجاره مسکن بیشتر از ۲۵ درصد، تخلف می باشد
  • رسانه ترک: جهان شاهد وحدت و اقتدار ایران شد
  • ممنوعیت پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد
  • کشف محموله ۳۲ میلیارد تومانی اسکناس قاچاق در مرز دوغارون
  • هیچ جایگاهی سوخت بدون بنزین نمی ماند
  • مراکش مقتدرانه صعود کرد، کانادا حذف شد
  • راهور: ممنوعیت تردد فقط در شعاع پیرامونی مصلی
  • قالیباف: پیروزی ملت ایران، هیمنه آمریکا را فرو ریخت
  • جدیت ایران در پیگیری خاتمه جنگ در لبنان و پایان اشغالگری
  • جنجال فوتبال کثیف در جام جهانی
  • روایتگر خارجی: آمریکا و حامیانش از امروز باید بیشتر بترسند
  • مردم در مصلی با احترام نظامی سرود ملی را خواندند
  • اشک‌های حدادعادل هنگام شنیدن نام دخترش
  • روز استقلال آمریکا خونین شد؛ ۵ زخمی در تیراندازی نیویورک
  • ثبت۶.۴ میلیون سفر با مترو در اولین روز بدرقه امام شهید
  • مراسم وداع با رهبر شهید بدون هیچ حادثه‌ای در حال برگزاری است
  • عراق در تب و تاب مراسم وداع با رهبر شهید امت
  • تعجب رسانه های خارجی از سیل خروشان عاشقان رهبری

برای حضور در مراسم تشییع رهبر انقلاب؛

اعزام نزدیک به ۸ هزار نفر از چهارمحال و بختیاری به تهران

نزدیک به هشت هزار نفر از مردم ولایتمدار و انقلابی استان چهارمحال و بختیاری امروز با کاروان‌های متعدد به پایتخت اعزام شدند تا در مراسم باشکوه تشییع پیکر پاک رهبر شهید انقلاب حضور یابند.

بروجن
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال و بختیاری

،در ادامه حضور پرشور و گسترده مردم انقلابی و ولایتمدار استان چهارمحال و بختیاری، نزدیک به ۸ هزار نفر از اقشار مختلف این استان صبح امروز با ناوگان حمل‌ونقل عمومی و خودروهای شخصی به پایتخت اعزام شدند تا در مراسم تشییع پیکر پاک رهبر شهید انقلاب حضور یابند.

این اعزام که با هماهنگی کامل ستادهای مردمی و مسئولان استانی انجام شد، نشان‌دهنده عمق وفاداری و ارادت مردم خطه چهارمحال و بختیاری به آرمان‌های انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری است. کاروان‌های مختلف از شهرستان‌های شهرکرد، بروجن، لردگان، فارسان و سایر نقاط استان با پرچم‌های ایران و تصاویری از رهبر شهید، عازم تهران شدند.

مردم چهارمحال و بختیاری همیشه در صحنه‌های حساس انقلاب پیشتاز بوده‌اند و این بار نیز با حضور گسترده خود، حماسه‌ای دیگر از وحدت و همدلی را رقم خواهند زد.

حضور این کاروان بزرگ در مراسم تشییع، علاوه بر تجدید بیعت با آرمان‌های امام راحل و شهدای انقلاب، پیام روشنی از انسجام ملی و پایبندی به خط امام و رهبری دارد. خیابان‌ها و مسیرهای منتهی به محل مراسم شاهد حضور پررنگ این زائران عزیز خواهند بود.

این حرکت خودجوش مردمی، بار دیگر نشان داد که ملت ایران در برابر توطئه‌های دشمنان، متحدتر از همیشه پشت رهبر شهید انقلاب ایستاده و با حضور حماسی خود، ادامه‌دهنده راه نورانی شهدا خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه