از محل سفر ریاست جمهوری به چهارمحال و بختیاری صورت گرفت:
پیش بینی ۶۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل چهارخطه گوشکی_قرح
مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری گفت: ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای سال های ۱۴۰۵ و ۱۴۰۶ از محل سفر ریاستجمهوری به استان پیش بینی شده است که باید طی سال های مذکور توسط سازمان برنامه و بودجه کشور تامین شود.
،سید احسان حسینی امروز در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: با توجه به حجم بالای تردد در این مسیر، تبدیل این محور به چهارخطه از سال ۱۴۰۲ به طور جدی در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: طول کل این محور ۴۵ کیلومتر است که خوشبختانه قطعه اول آن از سمت گوشکی تا باغ بهزاد به طول ۹ کیلومتر، عملیات عمرانی و آسفالت آن به پایان رسیده و هماکنون زیر بار ترافیک قرار دارد.
مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: در ادامه این طرح، عملیات اجرایی قطعه دوم از روستای کلواری تا قرح به طول ۷ کیلومتر با پیمانی به ارزش ۴۳۵ میلیارد تومان از اواخر سال گذشته آغاز شده است همچنین پیشبینی اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد تومان از محل سفر ریاستجمهوری صورت گرفته است که در صورت تأمین و تزریق به موقع این اعتبارات توسط سازمان برنامه و بودجه کشور در سالهای ۱۴۰۵ و ۱۴۰۶، شاهد بهرهبرداری از این پروژه خواهیم بود.
فعالیت مستمر ۵۰ نفر پرسنل و ۲۰ دستگاه ماشینآلات
در ادامه رحیمی، پیمانکار پروژه با تشریح جزئیات فنی عملیات اجرایی اظهار کرد: در حال حاضر تمرکز کار بر روی مسیرهفت کیلومتری روستای کلواری به قرح است، با تلاش مستمر ۵۰ نفر پرسنل عملیاتی و بهکارگیری ۲۰ دستگاه ماشینآلات سنگین، خاکبرداری ۲ کیلومتر ابتدایی مسیر به طور کامل به پایان رسیده و عملیات خاک ریزی نیز از پیشرفت ۵۰ درصدی برخوردار است.
وی خاطرنشان کرد: مدت قرارداد این پروژه ۲۴ ماهه است، اما در صورت تأمین به موقع اعتبارات، این آمادگی را داریم که حتی زودتر از موعد مقرر پروژه را تحویل دهیم.
ارسال نظر