سرخط خبرها
  • واقعیت پیشنهاد برزیلی برای مهدی طارمی
  • غریب‌آبادی: ایران با طرح تردد از مسیر جنوبی تنگه هرمز موافقت نکرد
  • تردد شبانه‌روزی زائران از مرز خسروی
  • آموزش‌وپرورش: مدارس از مهر حضوری هستند
  • ابلاغ شیوه‌نامه مدیریت مصرف آب و انرژی به دستگاه‌های اجرایی
  • اصرار زن برای ازدواج به جنایت ختم شد
  • قلعه‌نویی در دوراهی: ماندن در تیم ملی یا پیگیری ۷۰ میلیارد مطالبات
  • میزان سوختگیری با کارت آزاد جایگا‌ه ها در سه استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه افزایش یافت
  • تسویه مطالبات فروشگاه‌های کالابرگ تا ۲۵ تیرماه
  • هشدار درمورد ناایمنی هتل استقلال تهران
  • تامین آب پایانه‌های مرزی برای اربعین بدون مشکل انجام می‌شود
  • اصغر خلیلی مدیریت مجموعه تئاتر شهر را بر عهده گرفت
  • مشاهده پلنگ ایرانی کمیاب در منطقه شکار ممنوع لارستان
  • اعزام کاروان ورزش عشایری ایران به مسابقات جهانی
  • ارتش: پاسخ ارتش به تجاوزات احتمالی دشمنان، شدید و کوبنده‌تر خواهد بود
  • راهپیمایی جاماندگان اربعین با شعار باید برخاست برگزار می‌شود
  • وزیر جهادکشاورزی: خرید تضمینی گندم به ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن رسید
  • تشریح خدمات ویژه آموزش‌وپرورش به دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر
  • تجلیل از ۴۰ مرشد و ۴۰ مدیر زورخانه در تهران
  • تهدید خاله‌نرگس به اسیدپاشی و شهادت شبیه ماکان

مدیرکل راه و شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری خبر داد:

گامی بلند برای نوسازی شهری در کوهرنگ و بروجن

مدیرکل راه و شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری از تصویب محدوده بافت ناکارآمد شهری (بافت فرسوده) برای شهرهای چلگرد و بلداجی در کمیسیون ماده ۵ استان خبر داد.

حسینی
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال و بختیاری

، سید احسان حسینی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران از تصویب محدوده بافت ناکارآمد شهری (بافت فرسوده) برای شهرهای چلگرد و بلداجی در کمیسیون ماده ۵ استان خبر داد و گفت: با این ابلاغ، مسیر بهره‌مندی این دو شهر از تسهیلات نوسازی مسکن و اعتبارات بازآفرینی شهری هموار خواهد شد.

وی اظهار داشت: در راستای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و نوسازی بافت‌های شهری، طرح شناسایی و تعیین محدوده بافت ناکارآمد شهرهای چلگرد و بلداجی در آخرین نشست کمیسیون ماده پنج استان مورد بررسی دقیق قرار گرفت و به تصویب رسید.

حسینی در تشریح جزئیات این مصوبه در شهر چلگرد گفت: پیش از این، هیچ‌گونه محدوده مصوبی به عنوان بافت فرسوده برای شهر چلگرد شناسایی نشده بود؛ اما با مطالعات و پیگیری های این اداره کل ، حدود ۴۹ هکتار از سطح این شهر به عنوان محدوده بافت ناکارآمد شناسایی و به تصویب کمیسیون ماده ۵ رسید تا فصل جدیدی در توسعه و نوسازی مرکز شهرستان کوهرنگ آغاز شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان همچنین به وضعیت شهر بلداجی اشاره کرد و افزود: در گذشته حدود ۸۷ هکتار بافت فرسوده برای این شهر مصوب شده بود که با بازنگری‌های صورت گرفته و شناسایی نقاط جدید، این محدوده به ۱۱۱ هکتار افزایش یافت تا پوشش حداکثری برای ارائه خدمات بازآفرینی در این شهر فراهم گردد.

حسینی با اشاره به مزایای این مصوبه برای ساکنان این مناطق و شهرداری‌ها تصریح کرد: از این پس، مالکان واحدهای مسکونی واقع در این محدوده‌ها می‌توانند از تسهیلات ویژه نوسازی مسکن بهره‌مند شوند. همچنین شهرداری‌های چلگرد و بلداجی نیز قادر خواهند بود برای اجرای پروژه‌های معبرسازی و آسفالت از سهمیه قیر رایگان و سایر اعتبارات تخصیصی شرکت بازآفرینی شهری ایران در قالب پروژه‌های محرومیت‌زدایی و بازآفرینی استفاده کنند.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری در پایان خاطرنشان کرد: این فرآیند جهت نهایی شدن به شرکت بازآفرینی شهری ایران می شود که پس از طی مراحل اداری (حدود یک ماه آینده)، رسماً اجرایی و عملیاتی خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه