سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان:

دستاورد شهادت فرماندهان شکست تاریخی دشمن است

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان گفت: دشمن بدند که با شهادت فرماندهان، نه‌تنها انقلاب تضعیف نمی‌شود، بلکه شکست بزرگ‌تری در منطقه متحمل خواهد شد.

سردار فدا
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال و بختیاری

،سردار مجتبی فداء، ظهر امروز در مراسم اربعین سرلشکر شهید سلیمانی و شهدای جنگ رمضان با بیان اینکه آمریکایی‌ها ده‌ها سال منابع ایران و کشورهای اسلامی را غارت می‌کردند، اظهار کرد: امام خمینی (ره) و رهبری انقلاب با هدایت الهی و حضور همه‌جانبه مردم، شرایطی را رقم زدند که ایران که لقمه‌ای در حلقوم آمریکایی‌ها بود، بیرون آمد.»

وی با اشاره به ترویج مفاهیمی مثل استکبارستیزی و آزادگی از سوی انقلاب اسلامی تصریح کرد: امروز حتی در خاک کشورهای غربی نیز انسان‌های آزاده در حال مبارزه با سردمداران ظلم هستند.

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان با یادآوری جنگ تحمیلی و فتنه‌های مختلف، خاطرنشان کرد: دشمن کمر همت بسته تا درخت انقلاب را از ریشه درآورد.

وی تصریح کرد: دشمن حربه‌های بسیاری به کار بست مردم و مسئولین را از هم جدا کند، اما به فرموده امام راحل و رهبر شهید یک دست الهی در پشتیبانی از انقلاب بوده و امروز هم حامی کشور است.

سردار فداء با تمجید از شخصیت شهید غلامرضا سلیمانی گفت: ایشان از ابتدای انقلاب در سال ۱۳۶۰ وارد میدان شد و سلسله‌وار فرماندهی را طی کرد.

وی یادآور شد: شهید سلیمانی در استان‌های همجوار ما مثل چهارمحال و بختیاری، فارس و کرمان رشادت‌آفرید و لشکر و قرارگاه‌های قدرتمندی را سازمان داد.

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان، تأکید کرد: شهادت بزرگترین سرمایه ما را از ما گرفت، اما پاسخ آن را در انتقام سخت و ماندگاری انقلاب خواهیم دید، دشمن بدند که با شهادت فرماندهان، نه‌تنها انقلاب تضعیف نمی‌شود، بلکه شکست بزرگ‌تری در منطقه متحمل خواهد شد.

سردار فداء گفت: لازمه پیروزی، دو چیز است، مقاومت و حضور در میدان».

وی اذعان داشت: در میز مذاکرات هم باید با قدرت و اقتدار وارد شویم و برای غلبه بر دشمن، باید پای ولایت و فرمان رهبری بایستیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه