سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری مطرح کرد:

واگذاری زمین‌های راکد، رمز راه‌اندازی کسب‌وکارها

نماینده ولی فقیه در چهاترمحال و بختیاری با اشاره به مشکلات متعدد صنفی و معیشتی، بر ضرورت واگذاری زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی و نظارت جدی بر بازار اجاره و محصولات اساسی تأکید کرد.

فاطمی
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال و بختیاری

،حجت الاسلام والمسلمین ابوالحسن فاطمی عصر شنبه در جلسه شورای اداری با ابراز نگرانی از افزایش بی‌رویه تعداد پروانه‌های کسب‌وکار بدون توجه به نیاز واقعی جامعه، خواستار بازبینی در این روند شد. 

وی گفت: متأسفانه گاهی تعداد کسبه از میزان نیاز جامعه بیشتر می‌شود و در سوی دیگر، برخی زمین‌های واگذارشده در سال‌های قبل هنوز به بهره‌برداری نرسیده‌اند.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به معضل اجاره‌بهای سرسام‌آور واحدهای صنفی و مسکونی، تصریح کرد: کرایه مغازه‌ها هیچ محدودیتی ندارد و صاحبان ملک بدون ضابطه اجاره را افزایش می‌دهند، همین مسئله قیمت تمام‌شده کالا را در شهرکرد از اصفهان هم بالاتر برده است.

وی همچنین به بحران در صنعت دامپروری اشاره کرد و افزود: با وجود التماس دامداران، شیر خام ۴۳ تا ۴۵ هزار تومان خریداری می‌شود، در حالی که هزینه تمام‌شده بالاتر است و دامداران مجبورند دام‌های خود را بفروشند، در بحث گندم هم ناهماهنگی وجود دارد.

 فاطمی با استقبال از تصمیم جدید برای کاهش پیش‌پرداخت تسهیلات از ۳۰ به ۱۵ درصد در مجموعه فناوران ۲، اما واگذاری زمین‌ها را رمز اصلی راه‌اندازی کسب‌وکارها دانست و گفت: در فناوران ۳ (شهرک مشاغل در منطقه منصوریه) نیازمند عنایت ویژه دولت هستیم، برخی افراد سال‌هاست ناامید شده‌اند و باید هرچه سریعتر واگذاری‌ها انجام شود.

امام جمعه شهرکرد در پایان با اشاره به حوادث دی‌ماه، همراه‌سازی بازار با نظام را حیاتی خواند و افزود: جبهه امروز ما خدمت به مردم شرافتمندی است که با وجود فشارها، پا به کار و در خدمت نظام ایستاده‌اند. فرصت‌های زودگذر دنیا در برابر باقیات صالحات ارزشی ندارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه