سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری:

آموزش کنترل هیجانات و تفکر انتقادی برای بازداشت‌شدگان ضروری است

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری گفت: بازداشت‌شدگان حوادث اخیر در سه دوره آموزشی شامل آشنایی با شرایط کشور، کنترل خشم و هیجانات و تقویت تفکر انتقادی شرکت خواهند کرد.

موسوی
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال و بختیاری

،سید محمد موسوی صبح سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه  اظهار داشت: افراد بازداشت‌شده در حوادث اخیر به سه دسته تقسیم می‌شوند؛ نخست کسانی که صرفاً رهگذر بوده و در همان روزهای ابتدایی آزاد شدند، دوم معترضان که رفتارهای هیجانی داشته اما ارتباطی با خارج از کشور یا اقدامات مسلحانه نداشتند، و سوم کسانی که در تخریب‌های شدید و اقدامات مسلحانه مشارکت داشتند که پرونده آنان در مراجع قضایی رسیدگی خواهد شد.

وی افزود: برای تمامی این افراد دوره‌های آموزشی پیش‌بینی شده است. در دوره نخست، وضعیت کشور و شرایط دشمن بر اساس مستندات رسانه‌ای و علمی برای آنان تشریح می‌شود. دوره دوم به آموزش کنترل خشم و هیجانات اختصاص دارد و در دوره سوم نیز مهارت تفکر انتقادی آموزش داده خواهد شد.

موسوی با تأکید بر اهمیت تفکر انتقادی گفت: در بسیاری از کشورها این مهارت از دوره ابتدایی آموزش داده می‌شود تا افراد هر خبری را بدون تحقیق نپذیرند. متأسفانه در جامعه ما نبود این مهارت باعث شده برخی درگیر هیجانات شوند و بدون بررسی صحت اخبار، واکنش‌های احساسی نشان دهند.

وی خاطرنشان کرد: در جریان حوادث اخیر، آمارهای غیرواقعی درباره تعداد کشته‌ها منتشر شد که موجب تشویش اذهان عمومی گردید، در حالی که طبق مستندات رسمی، مجموع شهدا و جان‌باختگان استان ۲۸ نفر بوده است.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری در پایان گفت: تقویت مهارت تفکر انتقادی می‌تواند به جوانان کمک کند تا در مسائل سیاسی و اجتماعی با عقلانیت و درک بهتر عمل کنند و از تصمیمات هیجانی پرهیز نمایند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه