سرخط خبرها
  • کاظمی: اجازه نمی‌دهیم شرایط جنگی آموزش کشور را مختل کند
  • اولین آلبوم موسیقی تئاتر منتشر شد
  • تشکیل ۵۹ پرونده قضائی برای مدیران شرکت‌های تراستی
  • شجاعی: ادامه کار با قلعه‌نویی قطعی نیست؛ هفته آینده تصمیم می‌گیریم
  • ‍ هما پروازهای اربعین به نجف را از ۱۴ ایستگاه کشور انجام می‌دهد
  • بازگشایی مجلس پس از ۵ ماه: دستورکار با شرایط جنگی همخوان نیست
  • وزیر ارشاد: ماهانه ۱۰۰ میلیارد تومان به هنرمندان پرداخت می‌شود
  • ثبت‌نام آزمون دانشگاه ادیان تمدید شد
  • پاداش ۳۰۰ میلیون تومانی برای افشای ماینرهای غیرمجاز
  • کمیته ویژه وزارت نیرو برای آینده اجتماعی آب و برق
  • بازگشت ۴۴ هکتار زمین دولتی به بیت‌المال
  • پرداخت غرامت‌های تأییدشده کشاورزان هفتگی شد
  • قطار خرمشهر ـ شلمچه برای اربعینی‌ها به حرکت درآمد
  • بازگشت ستاره آلبانیایی به استقلال با جیب پر
  • ولاگ افتتاح زیرگذر میدان سپاه تهران و اهدای خودرو
  • ایران صاحب مگا ترمینال فرودگاهی می‌شود
  • قتل ۲ سالمند به دست پرستار خدماتی/ اعتراف پس از دیدن تصاویر دوربین
  • احمدی: بیرانوند سرباز شود، وارد مذاکره می‌شویم/ از حسینی شکایت می‌کنیم
  • قالیباف: اکبر عبدی حلاوت هنر اصیل را به خانه‌ها آورد
  • مهاجرانی گرانی بنزین را رد کرد

نماینده ولی‌فقیه در سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم (ع) :

مدیران بدون معنویت از انجام مأموریت الهی بازمی‌مانند

نماینده ولی‌فقیه در سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم (ع) گفت: هدایت تشریعی و معنوی، بزرگ‌ترین نعمتی است که خداوند برای رشد انسان قرار داده و مدیران ما باید، خود را نسبت به آن مسئول بدانند.

محمدی
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال بختیاری

،حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی صبح سه شنبه در مراسم تجلیل از فعالان فرهنگی با تأکید بر اینکه انسان در صراط مستقیم نیازمند هدایت مستمر است اظهار داشت: خداوند از آغاز خلقت، بشر را لحظه‌ای از نعمت هدایت محروم نکرده و ۱۲۴ هزار پیامبر را برای این مأموریت بزرگ فرستاده است.

وی با بیان اینکه هدایت تشریعی، ارائه طریق و نشان دادن مسیر است، افزود: هر فردی در جایگاه مسئولیت، نسبت به خانواده، مجموعه و سازمان خود وظیفه هدایت دارد و این تکلیف، با افزایش جایگاه و نقش اجتماعی سنگین‌تر می‌شود.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم (ع) با اشاره به تفاوت هدایت تکوینی و هدایت معنوی گفت: هدایت تکوینی شامل موجودات غیرمختار است؛ اما هدایت معنوی، هدایت اختیاری و تصرف در نفوس است؛ همان هدایت پیامبران و اولیای الهی که انسان را از خطرات روحی و حتی جسمی حفظ می‌کند و او را به کمال می‌رساند.

حجت‌الاسلام محمدی با اشاره به برکات ماه رجب اظهار کرد: ماه رجب، بارش شدید رحمت الهی است. همان‌گونه که در پاییز با یک تکان، برگ‌های درخت می‌ریزد، در ماه رجب نیز با یک توجه قلبی، گناهان انسان فرو می‌ریزد.

وی افزود: در دعاهای ماه رجب می‌خوانیم: اللهم ارزقنی التجافی عن دار الغرور… ولا تجعلنی من الغافلین. بزرگ‌ترین مانع رشد، غفلت از خدا و غفلت از خود است.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم (ع) با قدردانی از برگزارکنندگان مراسم گفت: این ابتکار ارزشمند و تلاش‌های فرهنگی شما عزیزان، قطعاً به‌عنوان ذخیره الهی ثبت می‌شود و مایه خیر و برکت در زندگی خواهد بود.

وی در پایان با گرامیداشت یاد امام خمینی (ره)، شهدای انقلاب اسلامی، شهدای مدافع حرم و شهدای جنگ تحمیلی افزود: روح مطهر شهدا، به‌ویژه شهدای منتسب به این مجموعه و الگوهای قرآنی و معنوی همچون سردار سلامی، مایه برکت و هدایت جامعه است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه