English

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری:

۸۳ درصد از سهمیه کود اوره بین کشاورزان چهارمحال و بختیاری توزیع شده است

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: بر اساس اعلام این سازمان، تاکنون حدود ۸۳ درصد از سهمیه کود اوره، ۳۶ درصد از کود فسفاته و ۸۷ درصد از کود پتاسه بین کشاورزان استان توزیع شده است.

کود اوره
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال بختیاری

، روح‌الله سعیدی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سال جاری از طریق ۴۹ کارگزاری مستقر در ۱۲ شهرستان استان اقدام به توزیع انواع کودهای یارانه‌ای شامل اوره، فسفاته و پتاسه شده است.

وی تصریح کرد: بر اساس اعلام این سازمان، تاکنون حدود ۸۳ درصد از سهمیه کود اوره، ۳۶ درصد از کود فسفاته و ۸۷ درصد از کود پتاسه بین کشاورزان استان توزیع شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به وقوع تنش‌های اقلیمی همچون خشکی و سرما در سال‌های اخیر، گفت: کشاورزان این کودها را به‌صورت ترکیبی مصرف کنند.

سعیدی با اشاره به اینکه کود پتاسه نقش مهمی در افزایش مقاومت گیاهان در برابر تنش‌های محیطی دارد، افزود: کود فسفاته موجب تقویت ریشه‌زایی و جذب بهتر رطوبت از عمق خاک می‌شود و کود اوره نیز در صورت جایگذاری در زیر بذر همراه با فسفاته و پتاسه، از ابتدای رشد در اختیار گیاه قرار گرفته و پتانسیل رشد و عملکرد محصول را افزایش می‌دهد.

وی تأکید کرد: استفاده صحیح و به‌موقع از این کودها می‌تواند کیفیت محصولات زراعی استان را ارتقا دهد و زمینه افزایش بهره‌وری کشاورزان را فراهم کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه