رویداد ملی تا ثریا در استان چهارمحال بختیاری برگزار شد

رویداد ملی تا ثریا در استان چهارمحال بختیاری با محوریت موضوع کشاورزی و گلخانه به همت هلدینگ پیشگامان و پارک علم و فناوری شریف و به میزبانی اکوسیستم فناوری و نوآوری استان چهارمحال بختیاری برگزار شد.

نائینی
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال بختیاری

،  رویداد ملی تا ثریا با حضور مسئولان و مهمانان استانی و کشوری و سخنرانی سردار علی افضلی فرمانده سپاه قمربنی هاشم علیه السلام ، جعفر مردانی استاندار چهارمحال و بختیاری ، در مجتمع لاله شهرکرد برگزار شد.

 دکتر پیام نائینی، معاون توسعه فناوری و مراکز نوآوری شرکت پیشگامان، اعلام کرد: «سلسله رویدادهای "تا ثریا" با هدف حل مسائل فناورانه در کشور برگزار می‌شود.»

وی افزود: «ان‌شاءالله در هشت استان حضور خواهیم داشت. هشت موضوع را انتخاب کرده‌ایم و در هر استان یک مسئله فناورانه را مطرح می‌کنیم. مسئولین هر استان ستادی تشکیل می‌دهند که مسئولیت پیگیری این رویداد و ارزیابی اقدامات قبل و بعد از آن را برعهده دارد. هدف ما این است که بتوانیم مسائل کشور را با کمک فناوران کشور و با همیاری معاونت علمی ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و نهادهای سرمایه‌گذاری، چه در زمینه سرمایه‌گذاری و چه در راستای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، حل کنیم.»

نائینی همچنین اظهار داشت: «پارک شریف به عنوان همکار علمی ما در این رویداد، به ما کمک کرده و بیست و چهار طرح به مرحله نهایی رویداد راه یافته‌اند. از این بیست و چهار طرح، طرح‌های برتر طی ده روز آینده انتخاب خواهند شد و سه طرح به عنوان منتخبین نهایی معرفی می‌شوند. این طرح‌ها بعد از برگزاری هشت رویداد، به رویداد نهایی بازمی‌گردند و مدل‌های مختلف سرمایه‌گذاری برای معرفی به بنگاه‌ها ارائه خواهند شد.»

وی در پاسخ به این سوال که آیا این طرح‌ها به صورت موازی با پارک‌های علم و فناوری فعالیت می‌کنند یا خیر، گفت: «ما اینجا هستیم تا از هر گونه موازی‌کاری جلوگیری کنیم. پارک استان به عنوان راهبر معین این استان خواهد بود و این موضوع را پیگیری خواهد کرد. ما با تمامی پارک‌های استان‌ها همکاری خواهیم داشت و در تلاشیم یک شبکه زنجیره‌ای میان معاونت علمی، صندوق شکوفایی، پارک‌های استان‌ها و دانشگاه‌های استان‌ها ایجاد کنیم. هدف ما این است که همه در کنار هم قرار بگیریم و به عنوان سرمایه‌گذاران و برگزارکنندگان رویداد، همکاری مستمری داشته باشیم.»

به گزارش خبرنگار بسیج ، ۷۸ طرح توسط فناوران و نوآوران فعال در حوزه کشاورزی و گلخانه کشور و استان به این رویداد ارسال گردید که از این ۷۸ طرح ۲۴ طرح وارد دفترچه رویداد شد و ۱۰ طرح به عنوان طرح‌های منتخب در این رویداد به ارائه طرح خود پرداختند و از بین آنها سه طرح به عنوان طرح نهایی توسط داوران انتخاب می‌شود.

گفتنی است ، در این رویداد ملی، طرح های مختلف همچون؛ گلخانه آیروپونیک تولید مینی تیوبر سیب زمینی، تولید رول بذر، طراحی و تولید سیستم کنترل اقلیم گلخانه، سیستم هوشمند اقلیم گلخانه، دستگاه هوشمند برداشت بادام زمینی،  طرح دستگاه کشت هیدروپونیک عمودی، تولید گلوکز از ضایعات کشاورزی، هوشمندسازی گلخانه و کشت هیدروپونیک، کود کامل یونیزه، پیشگیری و ریکاوری سرمازدگی محصولات کشاورزی ارائه شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه