سرخط خبرها
  • هیلاری کلینتون: ما باعث شدیم ایران قوی شود
  • ۴۱ هزار واحد مسکونی برای تحت پوششان بهزیستی در حال ساخت است
  • ورود موج جدید بارش به کشور از روز شنبه از سمت شمال غرب
  • لبخند پسته دهان‌بست در بورس/ بازدهی ۲۷ درصدی در ۱۱ روز معاملاتی
  • پزشکیان در تماس با استاندار مازندران:مشکلات سیل‌زدگان را فوری رفع کنید
  • تولید برنج به ۲.۲ میلیون تن می رسد
  • ۸۲ سالن سینما در کشور احداث و بهره‌برداری شد
  • ۴ دیدار از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال لغو شد
  • محرومیت شدیدتری برای خداداد عزیزی باید در نظر می‌گرفتند
  • ترامپ: رأی بدهید، ۵۰۰۰ دلار بگیرید
  • رئیس قوه قضاییه:طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم
  • هشدار پلیس فتا؛ مراقب فروشگاه‌های جعلی لوازم‌التحریر باشید
  • افزایش ۴۵ درصدی تعرفه مکالمه تلفن ثابت به همراه از ۲۰ شهریور

اولین گل مهدی طارمی با پیراهن الوصل امارات

مهدی طارمی، مهاجم تیم ملی ایران، موفق شد در سومین بازی خود برای الوصل، نخستین گل خود را در لیگ امارات به ثمر برساند.

مهدی طارمی
به گزارش خبرگزاری موج

، مهدی طارمی، مهاجم تیم ملی ایران، در سومین حضور خود برای باشگاه الوصل، موفق شد نخستین گل خود را با این پیراهن به ثمر برساند.

طارمی که پس از جدایی از المپیاکوس یونان، با قراردادی دو ساله به فوتبال آسیا پیوست، در بازی حساس مقابل العین در ورزشگاه هزاع بن زاید، درخشی چشمگیر داشت.

این دیدار که با تساوی ۲ بر ۲ به پایان رسید، شاهد بازگشت مهدی طارمی به گلزاری پس از چند هفته انتظار بود.

در جریان این مسابقه، مهدی طارمی در دقیقه ۵۳ با ضربه سری بسیار دقیق خود از ارسال سرجینیو برزیلی، دروازه خالد عیسی، دروازه‌بان تیم ملی امارات را باز کرد. این گل، اولین گل طارمی در رقابت‌های ادنوک‌لیگ محسوب می‌شود.

کارشناسان با توجه به عملکرد مثبت این ستاره ۳۴ ساله، به او نمره ۷/۵ دادند که او را در رده سومین بازیکن برتر زمین در این مسابقه قرار داد.

الوصل که اکنون در رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا حضور دارد، در مرحله بعد میهمان تیم قدرتمند القادسیه در عربستان خواهد بود.

تیم القادسیه با حضور بازیکنانی نظیر تیجانی ریندرز و ناچو فرناندز، کاپیتان سابق رئال مادرید، از رقبای جدی محسوب می‌شود.

همچنین مربیگری این تیم بر عهده بردن راجرز، مربی مشهور سابق لیورپول و سلتیک است.

انتظار می‌رود در دیدار پیش‌رو، دوئل میان مهدی طارمی و ناچو فرناندز بسیار حساس و تماشایی باشد.

طارمی که نخستین گل خود را در لیگ امارات به ثبت رسانده، با انگیزه‌ای دوچندان راهی عربستان می‌شود تا در اولین حضور تیمش در لیگ نخبگان آسیا، دروازه القادسیه را نیز باز کند. این بازی می‌تواند نقطه عطفی در مسیر حضور طارمی در فوتبال آسیا باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه