سرخط خبرها
  • احیای پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی ۷۰ درصد پیشرفت دارد
  • سکو‌های فاقد پشتوانه فیزیکی امکان فروش طلا نخواهند داشت
  • شرکت‌های تامین بودجه نیروهای شرکتی روابط غیررسمی با دستگاه‌ها دارند
  • پایان کودک‌ربایی در تهران/ نوزاد ۲ ماهه به آغوش خانواده بازگشت
  • اتحادیه بنکداران: برنج قاچاق آمریکایی در تهران توزیع نشده است/ کمبودی در توزیع کالاهای اساسی نداریم
  • وزیر علوم: انحلال دانشگاه پیام نور منتفی شد‌
  • علیرضا خمسه: از انتخاب بعضی نقش‌ها پشیمان هستم
  • سردار ابن‌الرضا: جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه تسلیم فشار نخواهد شد
  • ممنوعیت فروش کتب درسی خارج از سامانه رسمی/ رصد فروشگاه‌های اینترنتی متخلف
  • سازمان وظیفه عمومی: امکان سپری کردن خدمت سربازی مشمولان فوتبالیست در تیم های غیر نظامی لیگ برتر شایعه است

طارمی به الوصل پیوست

مهدی طارمی، مهاجم باتجربه تیم ملی فوتبال ایران، بعد از پایان همکاری با المپیاکوس، لیگ امارات را به عنوان مقصد خود انتخاب کرد و پیراهن الوصل را پوشید.

مهدی طارمی
به گزارش خبرگزاری موج

، بعد از سال‌ها بازی در فوتبال اروپا و باشگاه‌هایی نظیر ریوآوه، پورتو، اینترمیلان و المپ۱یاکوس، سرانجام مهدی طارمی در ۳۴ سالگی تصمیم گرفت به فوتبال آسیا برگردد و این بار لیگ امارات را انتخاب کند. با اینکه از لیل در فرانسه و جنوا در ایتالیا به عنوان مشتریان پر و پا قرص طارمی نام برده می‌شد، این مهاجم، الوصل را به عنوان تیم جدید خود برگزید.

الوصل یکی از مهمترین تیم‌های فوتبال امارات محسوب می‌شود و این فصل در لیگ نخبگان آسیا باید به مصاف استقلال و تراکتور برود. الوصل از ۲ بازی ابتدایی خود در لیگ امارات (موسوم به ادنوک‌لیگ)، ۶ امتیاز کسب کرده و یکی از بخت‌های اصلی کسب عنوان قهرمانی محسوب می‌شود. سرمربیگری الوصل هم بر عهده روی ویتوریای پرتغالی و ۵۶ ساله است.

در سال‌ها و دهه‌های اخیر، بازیکنان ایرانی بسیاری پیراهن الوصل را بر تن کرده‌اند که از مهمترین آن‌ها می‌توان به فرهاد مجیدی، علیرضا واحدی نیکبخت و محمدرضا خلعتبری یاد کرد. فرهاد مجیدی به دلیل حضورِ بلندمدت در این تیم و همچنین به ثمر رساندنِ گل‌های متعدد، یکی از محبوب‌ترین بازیکنان تاریخ این باشگاه اماراتی به حساب می‌آید.

گفته می‌شود قرارداد طارمی با الوصل به مدت ۲ فصل امضاء شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه