سرخط خبرها
  • محاکمه زن جوان به اتهام کور کردن همسرش
  • گام بلند موی‌تای ایران برای ارتقای سطح داوری و حضور در عرصه‌های جهانی
  • سرانجام نامگذاری فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت به نام رهبر شهید
  • قالیباف به هگست: اگر به دارایی‌های ما حمله کنید، حمله می‌کنیم
  • تحول زیرسطحی تهران کلید خورد؛ از توسعه پارکینگ تا ایجاد فضاهای پناهگاهی
  • تخصیص تسهیلات ۸۵۰ میلیون تومانی به ۱۴۶۴ واحد مسکن نهضت ملی
  • وزارت اطلاعات: ۳ هسته عملیاتی تروریستی در جنوب شرق کشور منهدم شد

ام‌باپه پادشاه گلزنی/ کسب دومین کفش طلای متوالی در جام جهانی ۲۰۲۶

کیلیان ام‌باپه، مهاجم فرانسوی با ثبت ۱۰ گل در جام جهانی ۲۰۲۶، بار دیگر موفق به کسب کفش طلای این تورنمنت شد تا رکوردی دست‌نیافتنی در تاریخ فوتبال جهان به نام خود ثبت کند.

کیلیان امباپه
به گزارش خبرگزاری موج

، کیلیان ام‌باپه، پدیده بی چون و چرای فوتبال جهان، در جام جهانی ۲۰۲۶ بار دیگر نبوغ خود را به رخ کشید. او با به ثمر رساندن ۱۰ گل در این دوره، توانست برای دومین بار پیاپی عنوان برترین گلزن جام جهانی را کسب کند. این در حالی است که پیش‌تر در جام جهانی ۲۰۲۲ نیز با ۸ گل کفش طلا را از آن خود کرده بود.

از نظر آماری، عملکرد او فراتر از حد تصور است. ام‌باپه اکنون با ثبت ۲۲ گل در ۲۲ بازی جام جهانی، به تنهایی بر قله تاریخ این رقابت‌ها ایستاده است. این میانگین گلزنی خیره‌کننده، او را بالاتر از تمام اسطوره‌های گذشته قرار می‌دهد. لیونل مسی که در این رقابت با ۷ گل در جایگاه دوم قرار داشت، باز هم مغلوب درخشش ستاره فرانسوی شد.

نگاه‌ها حالا به آینده دوخته شده است. با این عملکرد خیره‌کننده، کیلیان ام‌باپه با انگیزه‌ای مضاعف به استقبال جام جهانی ۲۰۳۰ می‌رود. او با این روند گلزنی، نه تنها رکوردها را یکی پس از دیگری جابه‌جا می‌کند، بلکه احتمالاً تا پایان دوران حرفه‌ای‌اش رکوردی را بر جای خواهد گذاشت که شکستن آن برای نسل‌های آینده تقریباً غیرممکن به نظر می‌رسد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه