سرخط خبرها
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است

فرانسه و ام باپه با ۳ گل سنگال را شکست دادند

کیلیان ام‌باپه با دو گلی که برابر سنگال به ثمر رساند به عنوان بهترین گلزن تاریخ فرانسه معرفی شد و دیدیه دشان، سرمربی فرانسه گفت: این پیروزی مثل حس رهایی بود.

فرانسه و ام باپه با ۳ گل سنگال را شکست دادند
به گزارش خبرگزاری موج

، تیم ملی فوتبال فرانسه در نخستین گام خود در جام جهانی ۲۰۲۶، با نتیجه ۳ بر یک سنگال را در هم کوبید. کیلیان ام‌باپه با دو گلی که در این بازی به ثمر رساند، رکورد ۵۷ گله اولیویه ژیرو را پشت سر گذاشت و به عنوان برترین گلزن تاریخ تیم ملی فرانسه معرفی شد.

ام‌باپه با ۵۸ گل، رکورددار جدید فرانسه است.

او با ۱۳ گل در جام‌های جهانی، سریع‌ترین بازیکن تاریخ (به جز ژوست فونتن با ۶ بازی) بود که به این تعداد گل می‌رسد.

در این بازی، امباپه علاوه بر گلزنی، یک پاس گل نیز ثبت کرد.

دیدیه دشان، سرمربی فرانسه، گفت: این پیروزی حس رهایی بود. کمی نگران و عصبی بودیم. سنگال خوب بازی کرد. بعد از تعویض پست دمبله و اولیسه و شروع بازی آزادتر، بردلی بارکولا به تهدیدی جدی تبدیل شد. در گروه چهار تیمی، برد اول هنوز هیچ چیز را تعیین نمی‌کند. هواداران فرانسوی از راه دور آمده‌اند و هزینه زیادی کرده‌اند. وقتی می‌بری و آن احساسات را به اشتراک می‌گذاری، فوتبال بسیار زیبا می‌شود.

ام‌باپه نیز گفت: فکر نمی‌کنم هنوز در اوج آمادگی باشیم اما همیشه خوب است که با برد شروع کنیم. هر تیمی می‌داند جام جهانی منحصر به‌ فرد است و همه می‌خواهند برنده شوند. امروز بازی آسانی نبود.

او درباره انتقادات از خود نیز گفت: اگر بخواهم همه کسانی که از من انتقاد می‌کنند را ساکت کنم، باید تا ۸۰ سالگی بازی کنم. من برای تاریخ‌سازی کشورم و کمک به تیمم می‌جنگم. این فقط اولین بازی مرحله گروهی است. ما باید آرام باشیم و بدانیم چه باید بکنیم.

اولیویه ژیرو، رکورددار سابق گلزنی فرانسه، در گفت‌وگو با بی‌بی‌سی گفت: «تبریک کیلیان! من برایش خوشحالم. این انتظار می‌رفت او خیلی زود رکورد من را بزند. او می‌تواند به راحتی به ۱۰۰ گل ملی برسد و حتی رکورد میروسلاو کلوزه (۱۶ گل) را در جام‌های جهانی بشکند. او در جام‌های جهانی و مسابقات مهم عملکرد فوق‌العاده‌ای داشته است.

فرانسه در دیدار بعدی باید به مصاف عراق برود و می تواند با برتری در این دیدار صعودش را به عنوان یکی از دو تیم برتر گروه قطعی کند. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه