ادعاهای جدید درباره حضور ایران در جام جهانی ۲۰۲۶

در پی اظهارات جنجالی پائولو زامپولی، فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا، درباره تلاش برای جایگزین کردن تیم ملی ایتالیا به‌جای ایران در جام جهانی ۲۰۲۶، بحث‌ها پیرامون حضور تیم ملی کشورمان در این رقابت‌ها دوباره شدت گرفته است.

تیم ملی فوتبال ایران
به گزارش خبرگزاری موج

، پس از بالا گرفتن گمانه‌زنی‌ها درباره شرایط حضور ایران در جام جهانی ۲۰۲۶، یک مقام آمریکایی بار دیگر اظهاراتی درباره احتمال تغییر ترکیب تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها مطرح کرده است. پائولو زامپولی، فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور همکاری‌های جهانی، در گفت‌وگویی اعلام کرده که در تلاش است زمینه حضور ایتالیا را به‌جای ایران در جام جهانی فراهم کند.

او در مصاحبه‌ای با شبکه Rai Gr Parlamento مدعی شد شانس موفقیت این اقدام بیش از ۵۰ درصد است و افزود که قصد دارد در حاشیه گرندپری فرمول یک میامی با جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا، دیدار کند. زامپولی با بیان اینکه «جام جهانی نباید بدون ایتالیا باشد»، اظهار داشت تصمیم‌گیری نهایی به هماهنگی اینفانتینو و رئیس‌جمهور آمریکا بستگی دارد.

او همچنین به موضوع صدور ویزای ورود به ایالات متحده اشاره کرد و گفت روند بررسی درخواست‌ها می‌تواند چالشی جدی باشد. در بخش دیگری از اظهاراتش تأکید کرد از بازیکنان ایرانی استقبال می‌شود، اما محدودیت‌ها برای افرادی که ممکن است طبق قوانین مهاجرتی آمریکا مورد تأیید نباشند، اعمال خواهد شد.

این در حالی است که جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا، پیش‌تر با صراحت کامل اعلام کرده بود تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ حضور خواهد داشت و هیچ برنامه جایگزینی برای حذف یا تغییر نمایندگان آسیا وجود ندارد. او تأکید کرده بود ایران از طریق رقابت‌های رسمی و براساس عملکرد ورزشی به این تورنمنت راه یافته و حضورش در مسابقات قطعی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه