سرخط خبرها
  • چمران: هشدار ایمنی به بیمارستان ضیائیان/ پیشنهاد ایجاد ۳ ظرفیت جدید آرامستان در تهران
  • باند فروش دینارهای جعلی در آستانه اربعین متلاشی شد
  • استقرار دستگاه صدور آنی کارت هوشمند سوخت در سوسنگرد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
  • سقوط مرگبار خودروی پژو در جاده آبشار آب‌سفید الیگودرز
  • ۶ راهبرد ملی کاهش مصرف آب کشاورزی کلید خورد
  • ساماندهی صنف بنکداران شهر تهران در میدان مرکزی میوه و تره‌بار
  • بوکس بعد از ۸۵ سال با حمایت دنیا مالی صاحب خانه می‌شود
  • مرزبانی کشور: امنیت پایدار در همه مرزهای اربعین برقرار است
  • ثبت ۵۸ هزار مرگ منتسب به آلودگی هوا در کشور
  • ۹۹ ضربه شلاق، محکومیت چهره سینما ایران
  • رشد ۱۰۸ هزار واحدی بورس
  • ورود وزیر ورزش به معرفی گل‌گهر به‌عنوان نماینده آسیایی ایران
  • خرابکاری تروریست ها در مسیر ترانزیتی زاهدان ـ خاش
  • فروش خودروی آریا آغاز شد
  • اژه‌ای: مردم از دستگاه قضا رسیدگی دقیق، سریع و عادلانه می‌خواهند
  • ۶۳ درصد مخازن سدهای کشور پُر است
  • پرداخت ۱۷ همت دیگر به گندم‌کاران/ مجموع مطالبات پرداخت‌شده به ۱۱۰.۱ همت رسید
  • واریز ۳۳ همت سود به حساب ۱۲ میلیون سهام‌دار در ۴ ماه نخست امسال
  • پرسپولیس، قهرمان آفریقا را شکست داد
  • پزشکیان: ثبت جهانی الموت، به‌رسمیت‌شناختن بخشی از تاریخ متنوع و مشترک ایران است

پاسخ ترامپ به جنجال حضور ایران در جام جهانی

پس از انتشار گمانه‌زنی‌هایی درباره احتمال جایگزینی ایتالیا به جای ایران در جام جهانی، دونالد ترامپ و وزیر امور خارجه آمریکا به این موضوع واکنش نشان دادند و اعلام کردند مانعی برای حضور تیم ملی ایران وجود ندارد.

تیم ملی فوتبال ایران
به گزارش خبرگزاری موج

، با نزدیک شدن به زمان آغاز رقابت‌های جام جهانی، برخی گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال تغییر در فهرست تیم‌های حاضر در این مسابقات، واکنش‌های مختلفی در محافل ورزشی و رسانه‌ای به دنبال داشته است.

در روزهای اخیر، اظهارنظری از سوی یکی از فرستادگان ویژه رئیس‌جمهور آمریکا درباره ترجیح جایگزینی تیم ملی ایتالیا به جای ایران در این رقابت‌ها منتشر شد که بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی پیدا کرد. این موضوع حتی واکنش برخی مقامات ایتالیایی را نیز به همراه داشت.

چند تن از اعضای کابینه ایتالیا با انتقاد از چنین طرحی اعلام کردند که حضور تیم‌ها در رقابت‌های بین‌المللی باید صرفاً بر اساس نتایج ورزشی و عملکرد در زمین مسابقه تعیین شود.

در پی مطرح شدن این بحث‌ها، دونالد ترامپ صبح جمعه در حاشیه یک نشست خبری و در پاسخ به پرسشی درباره این موضوع گفت که این مسئله نیاز به بررسی بیشتری دارد. پاسخ کوتاه او با واکنش طنزآمیز برخی خبرنگاران حاضر در نشست همراه شد.

همزمان با این اظهارات، وزیر امور خارجه آمریکا که در کنار ترامپ حضور داشت نیز در واکنش به این موضوع اعلام کرد که هیچ تصمیمی از سوی ایالات متحده برای جلوگیری از حضور تیم ملی ایران در جام جهانی اتخاذ نشده است.

او همچنین تأکید کرد که آمریکا مشکلی با حضور ورزشکاران ایرانی در این رقابت‌ها ندارد.

با این حال پیش از این گزارش‌هایی درباره احتمال ایجاد محدودیت در صدور ویزا برای برخی اعضای تیم ملی ایران، به‌ویژه در جریان مراسم قرعه‌کشی مسابقات، منتشر شده بود که نگرانی‌هایی را در میان مسئولان و هواداران فوتبال ایجاد کرد.

با وجود توضیحات ارائه‌شده از سوی مقامات آمریکایی، برخی ابهامات درباره روند صدور ویزا برای تمامی اعضای تیم ملی همچنان مطرح است و باید دید در ادامه چه تصمیماتی در این زمینه اتخاذ خواهد شد.

تیم ملی فوتبال ایران پیش از این با کسب نتایج لازم در مرحله مقدماتی، حضور خود در رقابت‌های جام جهانی را قطعی کرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه