دبیرکل کمیته ملی المپیک از پرداخت ۳۰ درصد بودجه فدراسیون‌ها خبر داد

دبیرکل کمیته ملی المپیک اعلام کرد: در یک‌ماهه نخست امسال، مبلغ ۱۲۰ میلیارد تومان، معادل ۳۰ درصد از بودجه فدراسیون‌ها را به آنها پرداخت کردیم.

مهدی علی نژاد
به گزارش خبرگزاری موج

، مهدی علی‌نژاد با اشاره به اقدامات انجام‌شده در راستای حمایت از فدراسیون‌های ورزشی اعلام کرد: این اقدام با هدف تسهیل در اجرای برنامه‌های آماده‌سازی ورزشکاران و جلوگیری از بروز هرگونه مشکل در روند تمرینی تیم‌های ملی صورت گرفته تا فدراسیون‌ها به خصوص رشته‌های اعزامی به بازی‌های آسیایی آیچی_ناگویا بتوانند با تمرکز کامل، برنامه‌های خود را پیش ببرند.

وی با بیان اینکه برنامه کاروان ایران برای اعزام به ناگویا طبق تقویم پیش خواهد رفت، اظهار داشت: با توجه به وضعیت ناشی از جنگ تحمیلی، کمیته ملی المپیک در تلاش است با ایجاد بسترهای حمایتی مناسب، شرایطی را فراهم کند تا فدراسیون‌ها با کمترین دغدغه، فرآیند آماده‌سازی ملی‌پوشان کاروان «شهدای مدرسه طیبه شجره (فرشته‌های میناب)» را به‌خوبی پشت سر بگذارند.

وی در پایان عنوان کرد: بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶، در اواخر شهریورماه سال جاری برگزار خواهد شد و امیدواریم با برنامه‌ریزی دقیق و حمایت‌های صورت‌گرفته، شاهد حضور موفق و شایسته کاروان ورزشی کشورمان در این رقابت‌ها باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه