English

دبیر کمیته ملی المپیک:

ورزش ایران پس از احیا، حال خوبی دارد

دبیر کمیته ملی المپیک اعلام کرد: ورزش ایران پس از دوره‌ای دشوار دوباره احیا شده و در مسیر رشد قرار دارد.

دبیر کمیته ملی المپیک
به گزارش خبرگزاری موج

، مهدی علی‌نژاد دبیر کمیته ملی المپیک در پایان ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی ریاض ۲۰۲۵ اعلام کرد: ورزش ایران پس از سال‌ها دشواری مجدداً احیا شده و امروز حال خوبی دارد. وی کسب ۲۹ مدال طلا، ۱۹ نقره و ۳۳ برنز توسط کاروان سفیران اقتدار را دستاوردی ارزشمند و نتیجه تلاش ورزشکاران، مربیان و مدیران دانست.

وی توضیح داد که ایران در این دوره با وجود ۵۷ کشور شرکت‌کننده توانست در رقابت تنگاتنگ با ازبکستان، با تعداد مدال طلای برابر و برتری جزئی حریف در نقره‌ها، در رتبه سوم قرار گیرد. او افزود: در دوره گذشته از ازبکستان ۱۲ طلا کمتر گرفته بودیم اما اکنون دوشادوش آن کشور پیش رفتیم و این یعنی ورزش ایران سرپا و زنده است.

علی‌نژاد گفت: از میان ۲۰ رشته اعزامی، ۱۹ رشته موفق به کسب مدال شدند که نشان از تنوع بالای مدالی و گسترش توان فنی کشور دارد. به گفته او، برخلاف افت سطح عمومی طلاها در میان کشورها، ایران نه‌تنها دچار کاهش نشد، بلکه سهم خود از مدال‌های طلا را افزایش داد.

وی افزود: حدود ۴۰ درصد مدال‌های کاروان را بانوان ورزشکار ایرانی کسب کردند؛ آماری که به گفته او ادامه روند موفقیت‌های بانوان در رده‌های پایه و نتیجه سرمایه‌گذاری در آن حوزه است.

دبیر کمیته ملی المپیک با اشاره به عملکرد رشته‌های شاخص گفت: کشتی با کسب ۸ مدال طلا از ۱۲ شانس ممکن، موفق‌ترین رشته ایران بود. ووشو نیز از ۶ مدال، ۴ طلا به دست آورد؛ کاراته در بخش بانوان تمام مدال‌های طلای ممکن را کسب کرد و شنا برای نخستین بار به مدال طلای تاریخ خود در بازی‌های کشورهای اسلامی رسید.

او افزود: کاروان ایران با توجه به پیش‌بینی ۲۷ طلا توانست دو مدال بیشتر از انتظار به دست آورد که به گفته او نتیجه ارزیابی دقیق مرکز نظارت و عملکرد منسجم فدراسیون‌هاست.

علی‌نژاد ضمن قدردانی از عباس دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، و محمود خسروی‌وفا، رئیس کمیته ملی المپیک، بر اجرای طرح ارزیابی مشترک نقاط قوت و ضعف فدراسیون‌ها تأکید کرد تا داده‌های به‌دست‌آمده، مسیر آماده‌سازی تیم‌های ملی برای بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا و المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس را روشن کند.

وی در پایان از نقش مؤثر رسانه‌ها تقدیر کرد و گفت رسانه‌های ایرانی در پوشش خبری بازی‌ها حتی از رسانه‌های میزبان سعودی قوی‌تر عمل کردند. دبیر کمیته ملی المپیک ابراز امیدواری کرد با ادامه این مسیر، ملت ایران همواره شاهد شیرینی موفقیت‌ها و عزت ملی در میادین جهانی باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه