رئال مادرید به یک‌قدمی بارسلونای صدرنشین رسید

​رئال مادرید با بردی که برابر لوانته به دست آورد اختلافش را با بارسلونای صدرنشین به یک امتیاز کاهش داد.

رئال مادرید
به گزارش خبرگزاری موج

​، رئال مادرید بحران‌زده شنبه‌شب (۲۷ دی) در ادامه هفته بیستم رقابت‌های لالیگا از لوانته پذیرایی کرد. رئال در این بازی که نخستین نمایش خانگی مردان آلوارو آربلوآ نیز به شمار می‌رفت توانست با دو گل به پیروزی دست پیدا کند.

نیمه نخست این بازی با تساوی بدون گل به پایان رسید که خشم و سوت اعتراض تماشاگران را در پی داشت. رئال در نیمه دوم در دقیقه ۵۸ توسط کیلیان ام‌باپه از روی نقطه پنالتی به گل رسید. در دقیقه ۶۵ رائول آسنسیو، مدافع پیش‌تاخته رئال، گل دوم را با پاس آردا گولر به ثمر رساند تا شاگردان آربلوآ سه امتیاز حساس این بازی خانگی را به دست آورند و حذف از جام حذفی را به فراموشی بسپارند.

رئال با بردی که در این بازی به دست آورد ۴۸ امتیازی شد و با یک امتیاز کمتر نسبت به بارسلونا صدرنشین در رده دوم جای گرفت. البته آبی‌اناری‌ها یک بازی کمتر را انجام داده‌اند که در صورت پیروزی در آن بازی، اختلاف امتیاز دو تیم دوباره چهار امتیاز خواهد شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه