مادریدیها با امید به درخشش امباپه در صدر جدول به مصاف بارسلونا میروند
کیلیان امباپه گفت: رئال مادرید برای پیروزی در الکلاسیکو آماده است و هیچ چیز جز نتیجه مطلوب در ذهن بازیکنان وجود ندارد.
، در آستانه دیدار حساس هفته دهم لالیگا اسپانیا میان رئال مادرید و بارسلونا در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو، کیلیان امباپه ستاره فرانسوی رئال با روحیهای بالا از آمادگی کامل خود و تیم برای این مسابقه خبر داد. وی اعلام کرد الکلاسیکو فقط مسابقهای برای حضور نیست بلکه فرصتی است برای تثبیت صدرنشینی و کسب افتخار تاریخی.
امباپه پس از دریافت جایزه بهترین بازیکن ماه باشگاه برای دومین ماه متوالی گفت: انتخاب دوبارهام فوقالعاده است. ما بازیهای زیادی بردیم، گلهای فراوان زدیم و از شیوه بازیمان راضی هستیم. حالا هفته بسیار مهمی پیش رو داریم؛ دیدار مقابل یوونتوس مهم بود، اما الکلاسیکو همیشه ویژه است و همه انتظار برد دارند.
وی درباره وضعیت شخصی خود توضیح داد: در فرم بدنی عالی هستم و همواره تلاش میکنم برای تیم مفید باشم؛ چه با گلزنی و چه با هر نقش دیگری. هدف ما در هر دیدار، رضایت هواداران رئال و ارائه فوتبال زیباست.
رئال مادرید در حال حاضر با ۲۴ امتیاز صدرنشین جدول است و بارسلونا با ۲۲ امتیاز در رده دوم قرار دارد. این فاصله اندک سبب شده حساسیت الکلاسیکو بیش از هر زمان دیگر باشد و نگاهها به درخشش دوباره امباپه در برنابئو دوخته شود.
ارسال نظر