سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

استقلال از سروش رفیعی شکایت کرد

باشگاه استقلال اعلام کرد: از سروش رفیعی بازیکن تیم پرسپولیس به‌دلیل «توهین آشکار» به آنتونیو آدان دروازه‌بان این تیم در جریان دربی، شکایتی رسمی تنظیم کرده و قرار است متن شکایت فردا به کمیته انضباطی ارسال شود.

سروش رفیعی
به گزارش خبرگزاری موج

، باشگاه استقلال از سروش رفیعی بازیکن تیم پرسپولیس به کمیته انضباطی فوتبال شکایت کرده و اعلام کرده است که رفیعی در جریان دیدار دربی به آدان دروازه‌بان این تیم توهین آشکار کرده و طبق گفته‌های منتشرشده قرار است متن رسمی این شکایت فردا به کمیته انضباطی ارسال شود و تاکید استقلال بر این است که رفتار بازیکن پرسپولیس باید مورد رسیدگی فوری و رسمی قرار گیرد.

باشگاه استقلال در توضیحات خود اعلام کرده توهین مورد ادعا در لحظات تنش‌زای مسابقه رخ داده است و با توجه به حساسیت دربی و نقش رفتار بازیکنان در کنترل فضای مسابقه چنین اقداماتی نمی‌تواند بدون واکنش انضباطی باقی بماند و این شکایت در ادامه مجموعه حواشی دیدار شماره صد و شش بین پرسپولیس و استقلال مطرح شده است که با تساوی بدون گل به پایان رسید اما با صحنه‌هایی همراه بود که موجب اعتراض دو تیم شد.

در ادامه این پرونده کمیته انضباطی قرار است پس از دریافت شکایت استقلال روند بررسی شواهد و استعلام‌ها را آغاز کند و در حال حاضر باشگاه پرسپولیس واکنشی رسمی به موضوع نشان نداده است و این موضوع به‌عنوان یکی از پرونده‌های مهم پسادربی در دستور کار انضباطی فوتبال قرار خواهد گرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه