نویدکیا:
در جام حذفی باید با کمترین ریسک پیش رفت
محرم نویدکیا پس از پیروزی سپاهان مقابل مس کرمان گفت: در جام حذفی باید منطقی بازی کرد و با کمترین ریسک از مراحل ابتدایی عبور کرد.
، محرم نویدکیا سرمربی تیم فوتبال سپاهان پس از برتری یک بر صفر تیمش برابر مس کرمان در مرحله یکشانزدهم نهایی جام حذفی، تأکید کرد که در این رقابتها باید با کمترین ریسک و منطق تاکتیکی پیش رفت تا از مراحل ابتدایی عبور کرد.
نویدکیا عملکرد شاگردانش در ۱۰ دقیقه نخست را مطلوب ارزیابی کرد و گفت پرس مؤثر و بازی در جلو زمین منجر به خلق چند موقعیت و گل شد، اما در ادامه، مس کرمان برای حدود ۲۰ دقیقه عملکرد بهتری داشت. وی افزود پس از اخراج بازیکن حریف، توپ و میدان بیشتر در اختیار سپاهان قرار گرفت و تیمش تلاش کرد با حفظ توپ و ضدحملات کنترلشده بر بازی مسلط بماند.
سرمربی سپاهان با قدردانی از هواداران کرمانی که او را تشویق کردند، یادآور شد دوران خوبی در تیم مس رفسنجان داشته و برای موفقیت تیمهای کرمانی آرزو کرد.
نویدکیا کیفیت زمین ورزشگاه باهنر را عامل محدودکننده کیفیت مسابقه دانست و تصریح کرد این زمین مناسب بازی روی زمین و پاسکاری سریع نبود و باعث شد توپ بیش از حد از سطح بلند شود. وی این شرایط را مانع اجرای بهتر تاکتیکهای هر دو تیم دانست و گفت اگر زمین مهیاتر بود، بازیکنان جوان مس میتوانستند تواناییهای خود را بهتر نشان دهند و شاید مجبور به استفاده زیاد از ارسالهای بلند نمیشدند.
او در پایان با اشاره به اهمیت مدیریت انرژی و ریسک در جام حذفی تصریح کرد: سپاهان برای موفقیت در مراحل بعد نیز همین رویکرد منطقی را ادامه خواهد داد.
ارسال نظر