English

نویدکیا ساختار سنتی پست‌ها را منسوخ دانست و بر چندکارگی بازیکنان تأکید کرد

پیش از دیدار هفته هشتم لیگ برتر میان سپاهان و پیکان، محرم نویدکیا رویکرد فوتبال مدرن را در کنفرانس خبری توضیح داد و بر ضرورت بازیکنان چندوجهی و خلاق در سیستم‌های نوین تأکید کرد.

محرم نویدکیا
به گزارش خبرگزاری موج

، محرم نویدکیا سرمربی تیم فوتبال سپاهان در نشست خبری پیش از دیدار با پیکان در هفته هشتم لیگ برتر فوتبال ایران اظهار داشت در فوتبال روز دنیا دیگر جایگاهی برای بازیکنان «تخریبچی صرف» وجود ندارد. وی گفت بازیکنان باید از نظر فکری و بدنی به سطحی رسیده باشند که بتوانند در هر بخش زمین نقش مؤثر داشته باشند و ماهیت پست‌های شماره ۶، ۸ و ۱۰ در قالب جدید بازی در حال تغییر است.

نویدکیا تأکید کرد تیم پیکان با فشاری شدید از جلو بازی می‌کند و مصاف با این تیم یکی از مهم‌ترین دیدارهای سپاهان خواهد بود. وی از بازیکنانش خواست با تمرکز و هوشیاری کامل در ضدحملات بازی کنند. او گفت: «در فوتبال مدرن، دیگر تفاوتی میان بازیکن تدافعی یا هجومی نیست، همه باید توانایی پاس دادن، اضافه شدن به حمله و حتی گل‌زنی داشته باشند.»

در ادامه، سرمربی سپاهان با انتقاد از کاهش حضور هواداران در ورزشگاه نقش‌جهان گفت میانگین تماشاگران خانگی تیم در هفته‌های اخیر تنها شش تا هشت‌هزار نفر بوده است و این مقدار برای باشگاهی با ظرفیت بالای هواداری نگران‌کننده است. وی عوامل زمانی و شرایط بلیت‌فروشی را از دلایل کاهش حضور عنوان کرد و یادآور شد که «هوادار واقعی کسی است که در روزهای سخت کنار تیم بایستد».

نویدکیا درباره وضعیت بازیکنان مصدوم تیم نیز توضیح داد اکنون سه تا چهار بازیکن مصدوم وجود دارند و درباره عارف حاجی‌عیسی هنوز تصمیم قطعی گرفته نشده است. او همچنین افزود هر دو دروازه‌بان تیم در اختیارند و برخی بازیکنان پس از سرماخوردگی جزئی حالشان رو به بهبود است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود عملکرد بازیکنان خارجی را تحلیل کرد و گفت لیگ ایران برخلاف مسابقات قطر و امارات با ساختار دفاعی فشرده و فضای محدودتری همراه است و همین امر باعث می‌شود بازیکنان خارجی در ابتدای کار به زمان بیشتری برای تطبیق نیاز داشته باشند.

در پایان، نویدکیا به توسعه آکادمی سپاهان اشاره کرد و گفت از آغاز بازگشتش جلساتی با هیئت‌مدیره برای اصلاح ساختار پرورش استعداد برگزار شده است. وی افزود قراردادهای بازیکنان پایه باید به نحوی تنظیم شود که در صورت قرض دادن، پس از کسب تجربه بتوانند به باشگاه بازگردند. او بر نقش تربیتی سپاهان در رشد چهره‌هایی چون سردار آزمون، غندی‌پور و کسری طاهری تأکید کرد و گفت این الگو باید در مسیر حرفه‌ای‌سازی فوتبال کشور ادامه یابد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه