English

تاج:

جوان‌گرایی فوتسال قابل تحسین است

رییس فدراسیون فوتبال درباره عملکرد تیم ملی فوتسال در رقابت‌های همبستگی کشورهای اسلامی گفت: بازی آخر فکر می‌کنم یک نتیجه اتفاقی بود ولی به هر جهت این جوان‌گرایی که در تیم ملی شده، قابل تحسین است. بازی با مراکش چاشنی انتقام داشت.

مهدی تاج - رئیس فدراسیون فوتبال
به گزارش خبرگزاری موج

، مهدی تاج ، ریاست فدراسیون فوتبال در حاشیه استقبال از تیم ملی فوتسال درباره قهرمانی این تیم در تورنمنت همبستگی کشورهای اسلامی گفت: ارزیابی‌ام از تیم، جوان‌گرایی و شرایط مثبت است. به هر جهت بازی آخر فکر می‌کنم یک نتیجه اتفاقی بود ولی به هر جهت این جوان‌گرایی که در تیم ملی شده، قابل تحسین است. بازی با مراکش چاشنی انتقام داشت. بازی با افغانستان در رده جوانان هم حاشیه‌ای داشت که با عکس دسته جمعی در رده بزرگسالان جبران شد. در واقع با همسایه‌ها روابط مسالمت‌آمیزی فراهم می‌شود. جای استقبال هم از این عزیزان دارد که همه چیز تمام بودند.

رییس فدراسیون فوتبال بیان کرد: برخی علاقه‌ای به منعکس کردن گزارش‌های تیم ملی فوتبال ندارند. سه تیم را اعزام کردیم؛ امیدها، بانوان و بزرگسالان. تمام این‌ها با پرواز چارتر رفته‌اند. بیش از این نیمی از اعزام‌های ورزش کشور برای فدراسیون فوتبال است. برای فوتسال هم سعی کردیم همه کار انجام دهیم، برای فوتبال و بانوان هم این کار را کرده‌ایم. 

تاج درباره بازی با اسپانیا و تاخیر در اعزام تیم ملی بزرگسالان به امارات به دلیل دیر صادر شدن ویزا گفت: بازی با اسپانیا قطعی نشده و هر وقت قطعی شود اعلام می‌کنیم. دبی ویزا را راحت می‌دهد اما العین سخت می‌دهد. خوب بود که در همان روز پرواز کردیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه