علیپور:
سکوت بازیکنان پرسپولیس نشانه رضایت نیست
علی علیپور مهاجم پرسپولیس پس از برد ۳ بر صفر تیمش مقابل استقلال خوزستان از تبعیض در قرارداد بازیکنان و اعمال قانون سقف بودجه انتقاد کرد و گفت سکوت بازیکنان به معنای رضایت نیست.
، علی علیپور مهاجم پرسپولیس در حاشیه برد پرگل ۳ بر صفر تیمش برابر استقلال خوزستان در ورزشگاه شهدای شهرقدس، با ابراز خوشحالی از کسب سه امتیاز گفت نتیجه این بازی هدیهای به هواداران بود و تیم با قدرت وارد زمین شد.
او در خصوص همکاری با اوسمار ویرا سرمربی تیم افزود که تفکر بردگرای اوسمار مورد تأیید تمام بازیکنان است و سبک تاکتیکی جدید انرژی مثبتی به تیم داده است.
علیپور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری دیدار جام حذفی بدون تماشاگر میان دو تیم پرسپولیس و تراکتور گفت حیف است چنین بازیهای حساس در سکوت ورزشگاه برگزار شود چرا که حضور هواداران بخشی از هیجان و جلوه واقعی فوتبال است.
مهاجم پرسپولیس در ادامه با انتقاد از قانون سقف قرارداد در لیگ برتر تأکید کرد برخی از بازیکنان به دلیل اجرای این محدودیت مالی قراردادشان به درستی تصویب نشده و احساس بیعدالتی میکنند. او گفت: اینکه اعتراضی نمیکنیم به معنای رضایت نیست، بلکه به احترام هواداران سکوت کردهایم.
به گفته علیپور، چند بازیکن از جمله میلاد محمدی، فرشاد احمدزاده و خود او در انتظار اصلاح قراردادها هستند تا تصویب نهایی آنها از سوی هیأت مدیره باشگاه انجام شود.
این اظهارات در حالی بیان شده که برد پرگل سرخپوشان در هفته پانزدهم لیگ، فشار روانی چند بازی بدون برد را از تیم برداشته و جایگاه پرسپولیس در صدر جدول را مستحکم تر کرده است.
ارسال نظر