سرمربی استقلال خوزستان:
تمرین نداشتیم، برای همین مقابل پرسپولیس افت کردیم
امیر خلیفهاصل سرمربی استقلال خوزستان پس از شکست ۳ بر صفر تیمش مقابل پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهرقدس گفت: تنها دلیل افت عملکرد بازیکنان، نبود تمرین گروهی در روزهای منتهی به مسابقه بود.
، امیر خلیفهاصل سرمربی استقلال خوزستان پس از شکست ۳ بر صفر تیمش برابر پرسپولیس در چارچوب هفته دهم لیگ برتر فوتبال ایران، در نشست خبری ورزشگاه شهدای شهرقدس گفت: تیمش بهدلیل نداشتن تمرین گروهی نتوانست نمایش مطلوبی ارائه دهد.
او توضیح داد که پس از بازی هفته نهم، هیچ تمرین مشترکی میان بازیکنان برگزار نشده و این مسئله باعث کاهش هماهنگی و افت توان جسمی تیم شده است.
سرمربی استقلال خوزستان افزود: تنها نکته مثبت بازی برای من سلامت بازیکنان بود. از همه آنها تشکر میکنم؛ با وجود خستگی و مشکلات مالی، با تعصب بازی کردند. امید دارم مدیران استانی کمک کنند تا این تیم دچار همان سرنوشت تلخ گذشته نشود.
خلیفهاصل در ادامه به تنگنای مالی باشگاه پرداخت و گفت: استقلال خوزستان کمترین بودجه را میان تیمهای لیگ برتر دارد. کل هزینه ما ۱۵۰ میلیارد تومان بوده و جز دو بازیکن ۱۲ میلیاردی، بقیه قراردادهایی زیر این رقم دارند. با میانگین سنی ۲۳.۷ سال، جوانترین تیم لیگ هستیم.
او با انتقاد از تأخیر در پرداختها افزود: از سه هفته قبل بازیکنان تصمیم به تمرین نکردن گرفته بودند اما با التماس من به تمرین برگشتند تا مسابقه تعطیل نشود.
به گفته او، ۴۸ ساعت پیش از بازی مقابل پرسپولیس، جلسهای با مدیر جدید شرکت ملی برگزار شده و وعده داده شده که بخشی از مطالبات مالی تیم تا پایان هفته جاری پرداخت خواهد شد تا روند آمادهسازی استقلال خوزستان برای هفتههای آینده به حالت عادی بازگردد.
ارسال نظر