سرخط خبرها
  • معاون وزیر صمت: برق صنایع تولیدی نباید قطع شود
  • اصفهان قهرمان پارادو میدانی بانوان ایران شد
  • ارزیابی خودروهای آسیب‌دیده در جنگ شتاب گرفت، ۷۲درصد خسارت ها پرداخت شد
  • پرشدگی ۶۵ درصدی سدهای کشور
  • ۴۴.۵۷ میلیارد مترمکعب آب وارد مخازن شد
  • مرگ تلخ یک کوهنورد در ارتفاعات
  • انفجار خط لوله گاز در تبریز
  • پزشکیان: اگر رهبری دستور می‌دادند مذاکره نشود قطعاً اطاعت می‌کردیم
  • دومینوی استعفا در جام‌جهانی ادامه دارد
  • موکب‌های نجف تا کربلا در آپارتمان‌های تهران
  • تأمین اجتماعی: تماس‌های تلفنی مشکوک کلاهبرداری است
  • بازرسی ویژه از پمپ‌بنزین‌ها
  • استقرار بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی برای خدمت‌رسانی به زائران در مصلا
  • موضعگیری جدید ترامپ علیه چین
  • تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
  • اوسمار از پرسپولیس جدا شد
  • |قالیباف: دسترسی بازرسان آژانس به سایت‌های بمباران شده کذب است
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان

درخشش تیم پاراتیراندازی ایران در جام جهانی امارات

تیم ملی پاراتیراندازی ایران با کسب مجموع شش مدال طلا، نقره و برنز در رقابت‌های جام جهانی العین امارات به کار خود پایان داد.

مسابقات پاراتیراندازی
به گزارش خبرگزاری موج

، رقابت‌های جام جهانی پاراتیراندازی ۲۰۲۵ در شهر العین امارات با حضور ده‌ها ورزشکار از کشورهای مختلف به پایان رسید و نمایندگان ایران درخشان ظاهر شدند.

تیم ملی کشورمان با مجموع شش مدال رنگارنگ شامل دو طلا، سه نقره و یک برنز توانست جایگاه خود را در جمع تیم‌های برتر تثبیت کند.

در روز پایانی این رقابت‌ها، دو پاراتیرانداز ایرانی، محمدرضا امینی و مجید بابایی، در ماده R۹ تفنگ خفیف درازکش SH۲ به مصاف حریفان جهانی رفتند.

بابایی با کسب امتیاز ۶۰۲.۹ رکورد ورودی مسابقات پاراآسیایی ناگویا و قهرمانی جهان را ثبت کرد و امینی نیز با رکورد ۶۰۰ سهمیه حضور در ناگویا را به‌دست آورد.

در جدول مدالی، نسرین شاهی در ماده تپانچه بانوان و تیم تپانچه خفیف کشورمان دو مدال طلای ارزشمند را از آن خود کردند.

در بخش نقره، تیم‌های میکس تپانچه، تپانچه بادی بانوان و تپانچه بادی مردان هر یک با اختلاف ناچیز در جایگاه دوم ایستادند.

همچنین فائزه احمدی در ماده تپانچه بانوان موفق به کسب مدال برنز شد.

هدایت فنی تیم تپانچه ایران برعهده فتح‌اله دلفانی‌خان و سرپرستی تیم تفنگ برعهده زینب آقاعلی‌اکبری بود.

کارشناسان معتقدند این موفقیت‌ها مسیر آمادگی تیراندازان را برای رویداد‌های بزرگ پیش‌رو از جمله مسابقات پاراآسیایی ناگویا و رقابت‌های جهانی در سال آینده هموار کرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه