سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

پاسخ صریح وحید هاشمیان به شایعات برکناری از پرسپولیس

وحید هاشمیان، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، در نشست خبری پیش از دیدار با خیبر خرم‌آباد، ضمن رد شایعات اخیر درباره دریافت اولتیماتوم از باشگاه، گفت تمرکز کادر فنی تنها بر پیشرفت فنی تیم و رضایت هواداران است.

وحید هاشمیان
به گزارش خبرگزاری موج

, وحید هاشمیان، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، عصر جمعه ۲۵ مهر در نشست خبری پیش از دیدار تیمش برابر خیبر خرم‌آباد گفت: «تا امروز هیچ اولتیماتومی از سوی باشگاه به من داده نشده است و تمام تمرکزمان بر کار فنی و رشد تیم قرار دارد.»

وی افزود: نخستین بار است که به خرم‌آباد می‌آیم؛ شهر بسیار زیبا و طبیعت چشم‌نوازی دارد و امیدوارم فردا شاهد یک بازی خوب و در شأن نام پرسپولیس باشیم.

هاشمیان با اشاره به وضعیت تیم گفت: پس از دیدار برابر گهر سیرجان، حدود ۱۰ بازیکن برای همراهی تیم‌های ملی بزرگسالان، امید و ازبکستان به اردو رفتند و از سه روز پیش به تمرینات تیم بازگشته‌اند. در این مدت سعی کرده‌ایم تمرینات تاکتیکی را به صورت فشرده برگزار کنیم.

او ادامه داد: خوشبختانه روند بهبود مصدومان بسیار خوب بوده و برخی از آن‌ها در هفته‌های آینده می‌توانند به تیم اضافه شوند. سلامتی بازیکنان برای ما اولویت دارد و در صورت نیاز با توجه به شرایط بازی از آنان استفاده می‌کنیم.

سرمربی پرسپولیس تأکید کرد: تیم خیبر خرم‌آباد از بازیکنان و مربیان مستعدی برخوردار است و امیدوارم دیداری جذاب برای هواداران رقم بخورد.

وی درباره وضعیت خود در باشگاه اضافه کرد: «در هفته‌های گذشته جلسه‌ای با هیئت‌مدیره پرسپولیس داشتیم و درباره مسائل مختلف تیم صحبت شد، اما هیچ اشاره‌ای به حضور سرمربی خارجی یا اولتیماتوم وجود نداشت. این جلسات به طور منظم برای بررسی شرایط تیم برگزار می‌شود.»

هاشمیان خاطرنشان کرد: تمام اعضای کادر فنی با وجدان کاری، پشتکار و تعهد بالا برای موفقیت پرسپولیس تلاش می‌کنند و هدف ما تنها برد نیست، بلکه باید نمایشی مقتدرانه ارائه دهیم تا هواداران از تیم خود راضی باشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه