سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

علیرضا نصیری با ۲ مدال نقره و شکستن رکورد جوانان جهان در نروژ درخشید

علیرضا نصیری وزنه‌بردار جوان ایرانی در رقابت‌های قهرمانی جهان ۲۰۲۵ نروژ با عملکردی چشمگیر توانست ۲ مدال نقره جهانی در دوضرب و مجموع و همچنین رکورد جوانان جهان در دوضرب و مجموع را بشکند.

علیرضا نصیری
به گزارش خبرگزاری موج

، در رقابت‌های قهرمانی وزنه‌برداری جهان ۲۰۲۵ در نروژ، درخشش علیرضا نصیری جوان ۲۰ ساله ایرانی، نگاه‌ها را به خود جلب کرد. او در دسته ۱۱۰ کیلوگرم با رکورد مجموع ۴۱۵ کیلوگرم توانست دو مدال نقره جهانی را در دوضرب و مجموع از آن خود کند و هم‌زمان رکورد جوانان جهان را در هر دو بخش دوضرب و مجموع بشکند.

نصیری که دومین تجربه خود را در سطح بزرگسالان جهان پشت سر می‌گذاشت، در یک‌ضرب با مهار وزنه ۱۸۴ کیلوگرم هفتم شد؛ اما در دوضرب عملکردی خیره‌کننده داشت. او ابتدا وزنه‌های ۲۱۸ و ۲۲۴ کیلوگرم را با قدرت مهار کرد و در حرکت پایانی با مهار موفق ۲۳۱ کیلوگرم، ضمن شکستن رکورد جوانان جهان، مدال نقره دوضرب و مجموع را تصاحب کرد.

شکستن رکورد توسط نصیری در شرایطی صورت گرفت که رقابت در این وزن بسیار سطح بالا بود. اکبر ژورائف، دارنده مدال‌های المپیکی و جهانی از ازبکستان، با رکوردهای ۱۹۶ کیلوگرم در یک‌ضرب، ۲۳۲ کیلوگرم در دوضرب و مجموع ۴۲۸ کیلوگرم، صاحب سه مدال طلا شد و رکورد یک‌ضرب جهان را یک کیلوگرم ارتقا داد.

نصیری در مجموع توانست چهره‌هایی چون روسلان نورالدینوف (قهرمان سابق المپیک) را پشت سر بگذارد و جایگاه دوم را به خود اختصاص دهد. نورالدینوف با مجموع ۴۱۴ کیلوگرم سوم شد. همچنین کاراپتیان از ارمنستان با برنز یک‌ضرب و لائورت از رومانی با نقره یک‌ضرب و ناکامی در دوضرب از دیگر چهره‌های شاخص این دسته بودند.

به گفته کارشناسان، عملکرد نصیری نشان‌دهنده تحول نسل جوان وزنه‌برداری ایران است؛ نسلی که می‌تواند آینده‌ای درخشان‌تر از دوره‌های پیشین رقم بزند. این رکوردشکنی در نروژ نه‌تنها افتخاری فردی برای نصیری، بلکه گامی مهم در مسیر احیای اقتدار سنتی ایران در رشته وزنه‌برداری در سطح جهانی محسوب می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه